Actorii din ‘City Hunter’ admit relatia lor in viata reala.

Actorul Lee Min Ho de 24 de ani, si actrita Park Min-Young de 25, au confirmat ieri ca au fost la intalnire.

Cei doi au aparut in drama ‘City Hunter’, o serie foarte populara care s-a terminat luna trecuta.

In drama, Min-ho l-a jucat pe Lee Yoon-sung, un agent secret ce planifica sa se razbune pe guvern, in timp ce Park a jucat-o pe Kim Na-na, un bodyguard la Casa Albastra. Cele doua personaje se indragostesc una de cealalta, chiar daca Yoon-sung a fost avertizat ca nu trebuie sa se indragosteasca.

Acum, povestea din film a devenit intr-un fel adevarata.

Agentia lui Lee, Starhaus Entertainment , si agentia lui Park, King Kong Entertainment, au declarat impreuna ca cei doi actori sau intalnit, insa n-au vrut sa dezvaluie mai multe detalii despre viata lor privata.

Presa locala au raportat ca cele doua staruri s-au intalnit cu cinci ani in urma, in timp ce filmau o reclama TV impreuna. Cei doi au negat orice posibilitate de a avea o  relatie serioasa pana cand au fost vazuti in mod repetata facand excursii recente in  Cheongdam-dong, in sudul Coreei.

Intre timp, popularitatea serialului „City Hunter” a crescut, iar fanii au solicitat retelei un al doilea sezon. Nu este inca dezvaluit daca cererea va fi acordata.

Serialul s-a incheiat cu o cota de audienta de 18 la suta pentru ultimul episod.

23 de gânduri despre „Actorii din ‘City Hunter’ admit relatia lor in viata reala.

  1. zenmadara

    e bun serialul, dar foarte tare este „you are beutiful” cu jang geun suk super actor si park shin hye e cel mai tare serial corean si am v[zut cam tot ce e mai bun , peste 100 de s. koreene
    1. you are b.
    2. goong ( princess hour)
    3. city hunter
    4. secret garden
    5. queen seon deok
    6. dream high
    7. iris
    8. bad love
    9. cafe prince
    10. my name is sam dong

    Apreciază

    Răspunde
    1. naruto

      off ai mare dreptate the great queen seondeok e superb si am plans f mult la sfarsit bidam e super dragutz la varsta lui iti recomand si bad guy tot cu el iar bad love iar un serial super secret garden asa si asa a fost dragutz si city hunter dar the great queen seondeok ramane cel mai tare si you’re beautiful a fost super iti recomand love rain,king 2 hearts,k-pop extreme survival ,personal taste,playful kiss, boys over flowers,ice girl,fashion king,heartstring,devil beside you ,49 days iar ca seriale americane intra pe vplay sunt cele mai bune:the vampire diaries,supernatural,fringe,nikita,dupa parerea mea sunt cele mai bune :Xsunt super si e dragutz si heroes dar nu cine stie ce mi-a captat atentia comm -ul tau pt ca sunt 2 seriale acolo pe care le ador 1 the great queen seondeok 2 bad love daca iti place deok man incearca si 49 days iar daca iti place bidam bad guy e super dar am plans la sfarsit

      Apreciază

      Răspunde
  2. Oana

    E evident ca e cu ea pana ma fac eu mare,si apoi o sa ne putem casatori.:))
    Glumesc,desigur.:))Le sta bine impreuna si pe platourile de filmare,si in afara lor.Sper sa le ajute Dumnezeu si sa ramana impreuna mult timp,sa aiba o relatie fericita si frumoasa.:)

    Apreciază

    Răspunde
  3. loveyou4ever_kpop

    Vaiiii…..ce ma bucur pentru ei!!!!! si ce mi-as dori sa apara sezonul 2 la filmul CITY HUNTER e cel mai sooper film!!!! il iubesc!!!!!! dar mie mi se pare ciudat cum se numeste cuplul Lee Min Hoo si Park Min Yong adica MinMin…:)

    Apreciază

    Răspunde
  4. marina

    n-am vazut City hunter dar mi-a placut in BOYS OVER FLOWERS, film in care a facut pereche cu o Goo hye sun. Au fost un cuplu cu o chimie deosebita

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu