Sooyoung şi Jung Kyung Ho sunt într-o relaţie?

Este Sooyoung într-o relaţie?

Se pare că SM Ent. este foarte active în materie de scandaluri. Prima dată a fost vorba despre presupusa relaţie dintre Changmin şi Victoria din f(x), pe baza căreia au apărut noi dovezi, acum despre o eventuală relaţie între Sooyoung din Girls’ Generation şi actorul Jung Kyung Ho.

Pe 27 dimineaţa (ora Coreei) fotografia de pe prima pagină a ziarului Sports Seoul a ajuns pe Internet. Ziarul avea data 27 februarie, dar nu a fost distribuit încă.

În funcţie de ceea ce se vede în articol, perechea se întâlnea de la începutul anului, mergând împreună în teatre. Anul trecut în septembrie, Jung Kyung Ho a spus că Sooyoung  i-a dat o mare îmbrăţişare, în timp ce el se afla în armată. Se spune că cei doi s-au întâlnit printr-un prieten comun şi au ajuns să aibă sentimente unul pentru celelalt.

Nu putem spune că nu prevedeam că SM o să nege totul. (ştiam asta foarte bine)

SM Entertainment, oricum, a negat aceste informaţii, spunând : „Ei s-au întâlnit la o ceremonie religioasă şi sunt doar într-o strânsă relaţie senior-junior.

Voi ce credeţi despre relaţia celor doi? Eu chiar mă bucur pentru ei. 🙂

6 gânduri despre „Sooyoung şi Jung Kyung Ho sunt într-o relaţie?

  1. Crissa

    Eu sincer m-am saturat de atata minciuna si atata….nici nu stiu cum sa ii mai zic. Daca sunt impreuna bravo lor, lasati sa stea linistiti si atunci cand vine momentul vorbesc ei. Daca i-ati vzut o data sau de doua ori impruna gata inseamna ca sunt imprena.
    Poate ca sunt poate ca nu sunt, le urez sa fie fericiti si celor care isi tot baga nasul unde nule fierbe oala…vedeti-va de problemele voastre.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s