10 grupuri care încă rezistă bine

Am vorbit într-un post trecut despre 10 grupuri care nu se vor mai reuni niciodată. iar acum va invit să urmăriti câteva dintre cele mai importante trupe care încă se țin bine scena KPOP.

DJ DOC 

Au debutat în 1994.
Asta a fost acum mult timp dar se pare că trupa a rezistat eroic în atât de mulți ani.


 

Cool

Au debutat în 1994.
Trupa nu a avut un debut oficial decât în 1995. După 8 ani încă rămân printre cei mai cunoscuți idoli iar diverse generații le ascultă muzica mai ales pe timpul verii.


 

Shinhwa

Au debutat în 1998.
Nu puteau să lipsească, nu-i așa? Cu toate certurile, problemele și înrolarea în armată, cei șase membrii au rezistat împreună timp de 15 ani și se pare că sunt pregătiți să nu părăsească scena tot pentru atâta vreme.


 

Koyote

Au debutat în 1998.
Deși membrul Shinji este singurul original din acesată trupă, numele Koyote a fost sinonim cu muzica de bună dispoziție în cei 15 ani trecuți. Secretul lor este faptul că se bucură unul de compania celuilalt și poate speră la o șansă de mai mult succes.


As One

Au debutat în 1999.
Au fost unul dintre primele grupuri care au avut membrii feminini coreeni-americani. Fetele au luat o pauză într-un timp dar au revenit la începutul acestui an cu un nou single foarte drăguț.


Jewelry

Au debutat în 2001.
Grupul a suferit multe schimbări în sensul că membrele nu sunt aceleași de la debutul trupei. Însă toate lucrurile s-au petrecut fără nicio dramă iar trupa are un stil unic.

 

Leessang

Au debutat în 2002.
Știați că cei doi MC, Gary și Gil au făcut parte din trupa numită Honey Family? Deși se îndreaptă mai mult spre show-urile TV, ei încă mai fac muzică pe scena KPOP.

 

Epik High

Au debutat în 2003
Cu toată cearta din jurul lui Tablo, grupul s-ar fi putut despărți, dar ei au rămas uniți și continuă să producă numai piese bune.

 

Super junior

Au debutat în 2005.
Poate că la început a fost o idee proastă să formezi un grup din 13 membrii, dar cei care au crezut astfel s-au înșelat profund. Deși a suferit niște schimbări, trupa încă duce mai departe muzica KPOP chiar și peste hotarele Asiei.

 

Big Bang

Au debutat în 2006.
Ultimii dar nu cei din urmă, trupa a avut un debut invers numelui lor. Deși au fost criticați la început, aceștia sunt acum unul dintre cele mai puternice grupuri din KPOP.

 

Nu fiți dezamăgiți sau furioși fiindcă nu v-ați văzut trupele preferate. Cu siguranță mai sunt, dar chiar nu le puteam scrie pe toate într-un singur post. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

14 gânduri despre „10 grupuri care încă rezistă bine

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s