Ce idoli au relații de top în industrie?

Știm bine că idolii noștrii au o mulțime de prieteni, celebrități la fel ca ei, pe care i-au cunoscut prin intermediul agenției, unii dintre ei au un caracter personal, sau i-au cunoscut întâmplător.

Instituția mass-media Dispatch și JD Visual Dive au revizuit idolii cu cele mai bune relații din industrie. Priviți mai jos:

G-Dragon din Big Bang

G-Dragon are o mulțime de prieteni în indusrtia KPOP și anume Jo Kwon, Jun.K, Jay Park, Shin Se Kyung, Yoon Eun Hye, etc. Însă are relații și printre cântăreții străini precum  Will Smith, Missy Elliott, Flo Rida, Justin Bieber, Mizuhara Kiko și mulți alții. Îl mai cunoaște și pe Lee Soo Hyuk din indusrtia modei.

CL din 2NE1

CL are de asemenea prieteni din KPOP printre care Sohee, Nicole, Mir, Hyoyeon și Min, dar și prieteni internaționali, Kanye West, Will.I.Am și faimosul designer Jeremy Scott.

BOA

BOA este în industrie de mult timp așa că era imposibil să nu aibă cunoscuți și printre vedete de seama ei, precum Lee Hyori și Kahi, actorii Yoo Hae Jin, Lee Jun Ki, Jang Hyuk și Shin Se Kyung. Printre cei internaționali se numără  Avril Lavigne, Britney Spears și Koda Kumi.

Nicole din KARA

Nicole este prietenă cu Key din Shinee, Mir din MBLAQ, Jinwoon din 2AM, Hwangbo, Jaejoong, Yunho, Park Myung Soo, directorul Kang Jae Kyu și Maeda Atsuko de la AKB48.

Siwon din Super Junior

Este prieten cu Nichkhun și Sangchu, de asemenea este destul de apropiat de actorii Jung Woo Sung, și Song Seung Hun. Din jurul lumii îi cunoaște pe Andy Lau, Zhang Ziyi, Paolo Coelho, Steven Spielberg, Will.I.Am, și Karl Lagerfeld.

9 gânduri despre „Ce idoli au relații de top în industrie?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s