Despre ”Marry Him If You Dare”

Marry Him If You Dare” cunoscut ca şi ”Mi Rae’s choice” sau ”Future’s choise”  tradus în romană ca ”Mărită-te cu el dacă îndrăzneşti” sau ”Alegerea viitorului” este o comedie romantică scenariată de  Hong Jin Ah.

Drama are 16 episoade iar ideea principală este călătoria în timp. Personajele sunt interpretate de actori cunoscuţi în lumea cinematografă: Yoon Eun Hye, Lee Dong Gun, Choi Myung Gil, Jung Yong Hwa din CNBLUE, Han Chae Ah, Go Doo Shim, Oh Jung Se şi Lee Mi Do.

Protagosnista dramei este Mi Rae(Yoon Eun Hye) o femeie în varstă de 32 de ani a cărei viaţă se schimbă radical în ziua în care o femeie venită din viitor intră în viaţa ei. Acea femeie este chiar ea în vârstă de 57 de ani.

Mi Rae din viitor(Choi Myung Gil) nu este tocmai mândră de viaţa ei din prezent şi se întoarce in anul 2013 cu gândul de a-şi schimba destinul. Scopul ei este să impiedice nunta dintre ea din prezent şi Kim Shin(Lee Dong Gun) şi doreşte să pună mâna pe Park Se Joo(Jung Yong Hwa), un mare moştenitor deghizat în VJ-ul unei emisiuni.

De-a lungul a celor 16 episoade cele două Mi Rae trec prin multe dar oare vor reuşi ele să se joace şi să păcălească destinul?

Mă scuzaţi ca sunt atât de puţine informaţii despre dramă. Nu am văzut până azi nici macăr un episod. Defapt, nici azi nu m-am uitat la unul întreg,am aruncat doar câteva priviri la fiecare episod şi am citit câteva informaţii pe internet. 😀

Iar acum urmează şirul cu capturi:

Uite şi bonusul 😀

Hihihihi…ce drăguţ :-))

Dacă vreţi informaţii şi despre alte filme lăsaţi comentariu la acest articol.

4 gânduri despre „Despre ”Marry Him If You Dare”

  1. Alle

    I can hear your voice :3 ❤ nam vzut nici un ep din serial,si mia pov cineva ca este interesant dar nu si despre ce este ^w^ e interesanta ideea cu informatidespre diferite kdrame succes incontinuare

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s