“Marry Him If You Dare” se încheie

Este timpul să spunem la revedere dramei “Marry Him If You Dare” , deoarece ultimul episod se va difuza astăzi. Insă actorii principali, Yoon Eun Hye, Lee Dong Gun, Jung Yong Hwa s-au adunat să semneze scenariul şi să facă câteva poze.

Ultima filmare a avut loc în Icheon, Gyeonggi Province, pe 1 decembrie. Cei trei actori au dat tot ce este mai bun din ei pentru a avea o scenă perfectă pentru ultima dată. Chiar dacă scena a fost scurtă, a fost nevoie să se filmeze de mai multe ori pentru a captura emoţiile pe care cei trei au încercat să le transmită. In ciuda faptului că erau obosiţi şi aveu un program încărcat , actorii au părut mai energici  decât nici o dată. Cei tri au petrecut aprope tei luni împreună, devenind confortabili şi prieteni unul cu celălant, ca şi o mică familie.

Actoriţa  Yoon Eun Hye a spus, „Ultimele tri luni au trecut foarte repede, încât nici nu ştiu cum am petrecut timpul. Nu am renunţat. insă în schimb am continuat să zâmbesc şi să lucrez cu multă energie, cu scopul de a arătă o dramă bună oameniilor care ne-au aştepta şi ne-au fost alături. Sper ca “Marry Him If You Dare” să rămână o amintire plăcută pentru toţi oamenii. Le mulţumesc încă o dată tuturor oameniilor care s-au uitat, care ne-au fost alături, şi care s-au rugat pentru dramă.”

Actorul Lee Dong Gun a spus, „Acesta a fost comeback-ul după o lungă perioadă de timp, deci am avut emotţii şi am fost presată de timp, dar am putut să mă bucur de timpul pe care l-am  petrecut în timpul filmărilor şi cel al repetiţilor. Vă voi arăta o a latură mai bună de a mea în viitor, deci fiţi pe fază.”

Producătorul NX Telecom a spus, „Toţi actorii, incluzăndui şi pe Yoon Eun Hye, Lee Dong Gun şi Jung Yong Hwa au lucrat din greu şi cu pasiune pentru a ridica calitatea dramei. Vă rog uitaţivă până la sfârşit pentru a vedea cum ca decurge povestea, când ea (Choi Myoung-Gil, Na Mi-Rae anul 2043) călătoreşte în trecut pentru aş schimba destinul.” 

2 gânduri despre „“Marry Him If You Dare” se încheie

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s