Top 20 MV-uri preferate (partea a 2a) – Lore


Am revenit cu partea a 2a!

Am mai postat un asemenea articol. Dacă nu vă aduceţi aminte, aici este prima parte.

Acum voi face un top cu alte 20 de MV-uri care au apărut în a doua jumătate a anului 2013 😀

Sper să vă placă!

Pe locul 20 se află melodia Outchea de la Dok2. Da, nu e nu ştiu ce, dar MV-ul se potriveşte mănuşă cu stilul lui Dok2 şi cu melodia. Pe lângă asta, îmi place foarte mult rapp-ul lui.

Pe locul 19 este melodia Sleep Talking de la NU‘EST. Îmi place acest MV deoarece e colorat  şi coregrafia e bunicică.

Pe locul 18 se află melodia With The Wind de la Leadpple. MV-ul acesta este chiar simplu. Are mult roşu, ceea ce-mi place şi are efecte frumoase.

Pe locul 17 este melodia Can’t Be Friend With You de la grupul rookie M.Pire. Deşi la început nu le-am acordat atenţie prea mare, cu timpul au început să-mi placă. Le stă bine stilul acesta dark, deşi nu au fost originali. Coregrafia îmi place cel mai mult. Şi efectele bineînţeles.

Pe locul 16 se află melodia Ab City de la trupa rookie AlphaBAT. Este un MV simplu în care predomină culoarea alb şi negru. Melodia are beat-uri foarte catchy, rapp-ul este puternic, coregrafia este compusă din mişcări fixe şi puternice, care necesită mult control. Sunt câteva canoane care au făcut coregrafia să arate de 50 de ori mai bine. Unele mişcări sunt doar pe beat-urile principale şi se văd foarte clar, fapt ce a făcut ca coregrafia să pară mai interesantă şi mai complexă.

Pe locul 15 este melodia Doom Dada de la T.O.P. E ciudat MV-ul, apar maimuţe şi chestii. Dar este un MV artistic. Depinde de persoană, mie una mi se pare că este artistic şi poate conţine mesaje pe care fanii nu le descoperă deoarece consideră că MV-ul este prostesc. Hakuna matata!

Pe locul 14 se află melodia Very Good (versiunea maximum close-up) de la Block B. Îmi place mai mult această variantă a melodiei. Melodia te face să sari, e catchy, costumaţia membrilor e bine aleasă şi îmi place foarte mult. Coregrafia este simplă, dar mişto.

Pe locul 13 este melodia Say It de la trupa rookie ToppDogg. Este foarte tare MV-ul, costumaţia îmi place. Coregrafia este puternică, membrii au culori diferite de păr, ceea ce a făcut ca MV-ul să arate şi mai bine. Mişcările de b-boy au făcut ca coregrafia să arate bine şi te face să dai replay melodiei.

Pe locul 12 se află melodia Coup D’etat de la G-Dragon. Să fiu sinceră, MV-ul mă speria la început, dar m-am uitat de câteva ori la el şi am observat că MV-ul este interesant şi are multe mesaje ascunse.

Pe locul 11 este melodia Now de la Trouble Maker. MV-ul e ok, în ciuda scenelor în care apar ţigări şi alcool. E un MV ca toate celelalte. Cel mai mult mi-au plăcut scenele în care Hyuna şi Hyun Seung dansează şi scena de la final, unde cei doi stau în mijloc şi sunt două maşini în jurul lor. Arată super!

Pe locul 10 se află melodia Voodoo Doll de la VIXX. MV-ul este artistic şi efectele sunt de prisos. Costumaţiile se potrivesc mănuşă membrilor şi coregrafia e foarte faină.

Pe locul 9 este melodia Madly de la FT Island. MV-ul este liniştitor şi ai da replay deoarece există multe scene frumoase. Scena din lanul de grâu sau scena în care Jong Hoon se plimbă prin lan.

Pe locul 8 se află melodia Hurricane de la B.A.P. Îmi plac mişcările lui Zelo şi ale lui Jong Up. În MV sunt arătate şi unele locuri frumoase din Las Vegas. Îmi place şi că membrii au mai multe costumaţii.

Pe locul 7 este melodia No Love de la MBLAQ. Este un MV simplu în care arată cum au filmat membrii trupei videoclipul, scene din spatele camerei de filmat, atunci când făceau photoshoot-ul şi cum au înregistrat melodia. Este interesant MV-ul. E cute.

Pe locul 6 se află melodia Miracles in December de la Exo. MV-ul este simplu, nu are o coregrafie complexă, doar membrii care sunt arătaţi în diferite ipostaze. Este un MV frumos şi simplu, dar totuşi complex.

Pe locul 5 este melodia She’s Mine de la U-Kiss. Îmi place MV-ul pentru că are o coregrafie mişto.

Pe locul 4 se află melodia N.O de la BTS. MV-ul are efecte frumoase, la fel, predomină culorile alb şi negru, dar mai apar şi accesorii aurii şi nuanţe de roşu. Coregrafia este mind-blowingly-awesome. Aproape fiecare membru are câteva secunde de solo, şi cum BTS ne-a obişnuit cu coregrafii puternice, cu mişcări fixe şi curate, se pare că şi cu coregrafia aceasta au făcut la fel.

Pe locul 3 este melodia Ringa Linga de la Tae Yang. Modul în care este filmat MV-ul şi coregrafia, îmi plac foarte mult. Dar coregrafia face tot MV-ul. E genială şi super-mega grea. Trebuie să ai muşchii încordaţi în permanenţă atunci când dansezi coregrafia asta.

Pe locul 2 se află melodia Everybody de la SHINee. MV-ul are efecte super şi coregrafia este minunată, are multe canoane care fac coregrafia să pară mai mare.

Pe locul 1 este melodia Just Another Girl de la Kim Jae Joong. MV-ul are efecte frumoase, în special faza de la final, unde cad diferite lucruri care se sparg şi Kim Jae Joong se plimbă, scena unde îl arată pe el şi pe băieţii care cântă la bass, tobe şi DJ-ul.

7 gânduri despre „Top 20 MV-uri preferate (partea a 2a) – Lore

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s