Kim Hyung Jun şi So Yi Hyun se întâlnesc!


Se pare că avem un alt cuplu!

Un reprezentat a declarat pentru Sports Seoul: „Kim Hyung Jun şi So Yi Hyun se întâlnesc. Ca şi alte cupluri, au întâlnit dificultăţi, dar au trecut peste şi acum se întâlnesc fericiţi. De obicei, se bucură de întâlnire în maşină, unde îşi exprimă sentimentele unul faţă de altul, fără a-i vedea ceilalţi.

Cei doi s-au întâlnit pentru priam dată în 2012, la filmările serialului de pe SBS, ‘Sunshine Girl’ şi au început să iasă dupa asta.

Un alt reprezentant a spus: „Cei doi au început să se întâlnească chiar după ce s-a terminat difuzarea serialului ‘Sunshine Girl’. Chiar şi în timpul filmărilor, au lucrat minunat în echipă, aşa că toată echipa s-a întâlnit împreună mai apoi. Atunci, erau doar în termeni de noona-dongsaeng, dar se potriveau foarte bine şi păreau în relaţii foarte apropiate.”

Şi un alt reprezentat a declarat: „Cei doi au devenit rapid foarte apropiaţi, pentru că erau amânoi interesaţi în actorie şi aveau hobby-uri asemănătoare. Aceştia au încredere unul în altul şi deja s-au prezentat unul pe celălalt prietenilor lor. Aceştia s-au despărţit odată, dar s-au împăcat, pentru că nu se puteau uita unul pe altul. Amândoi arată minunat şi personalităţile lor se potrivesc bine, e plăcut să-i vezi împreună.

Agenţia lui Kim Hyung Jun a declarat: „E adevărat că cei doi se întâlnesc. Dar compania nu prea se amestecă în viaţa sa personală, aşa că nu ştim detaliile.” Nici agenţia lui So Yi Hyun nu a intrat prea mult în detalii, aceasta a spus: „E adevărat că se întâlneau dup ‘Sunshine Girl’, dar credeam că nu mai sunt împreună.

3 gânduri despre „Kim Hyung Jun şi So Yi Hyun se întâlnesc!

 1. AnnaB.

  Radiez de fericireeeeeee ❤ ma bucur enorm pentru ei , sunt atat de frumosi impreuna ! Le doresc numai bine ❤ , merita sa fie fericiti ^^ !

  Apreciază

  Răspunde
 2. alexa

  Si eu ma bucur enorm pentru relatia lor „la lumina zilei”, pentru a profita din plin de tineretea si iubirea lor! Le doresc o relatie f.f.lunga si fericita!!! Multumim pentru articol!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s