Interviu cu AlphaBAT – Beta: „Când sunt trist, şi ei sunt trişti alături de mine”

[Exclusive Interview] AlphaBAT Talks the Members′ Different Flavors and Creating a Real ‘AB City’

Poate că sunt idoli doar de 4 luni, dar AlphaBAT au la activ două single-uri şi în momentul de faţă domină scena începătorilor cu ultima lor piesă „Tantara”.

Recent, AlphaBAT au vorbit cu cei de la enewsWorld şi au dat şi un interviu.

Întrebare: Puteţi să ne vorbiţi puţin despre melodia „Tantara”?

Beta: Aceasta este o melodie pentru care ne-am pregătit un an şi trei luni. Chiar dacă melodia a fost compusă acum un an şi trei luni, noi am iubit melodia atât de mult încât, am tot edita-o şi re-editat-o atât de mult, până am ajuns în punctul în care i-am enervat pe hyungs, şi au spus că nu ne vor mai da niciodată o altă melodie. (Râde) Am lucrat foarte mult la această melodie şi avem sentimente aparte faţă de ea.

Întrebare: Aţi debutat doar de 3 luni. Cum vă simţiţi având un comeback atât de repede?

Beta: Sincer să fiu, am fost trişti când am avut ultima performanţă, pentru că voiam să vă arătăm mai multe părţi ale noastre. Deoarece ne-am pregătit atât de mult, am vrut să promovăm cât mai mult, dar suntem entuziasmaţi pentru că am revenit pe scenă după o lună. De asemenea, ne simţim împovăraţi pentru că melodia „AB City” a primit mai multă atenţie decât ne aşteptam. 

Întrebare: În zilele acestea sunt multe trupe hip hop. Ce îi face pe AlphaBAT atât de speciali?

Jeta: Mişcările noastre sunt de necrezut. Coregrafiile care sunt ca şi „cuţitele” sunt importante, dar mişcările noastre ca şi „cuţitele” sunt incredibile.

Beta: Fiecare dintre membri au talente diferite, cum ar fi: modelingul, actoria, rap-ul, cântatul, etc., şi fiecare activează în genuri diferite pentru a arăta, de la A la Z, diferitele culori pe care le are AplhaBAT. Punctul nostru forte este lucrul în echipă. Noi suntem o familie. Când vom fi bătrâni şi aproape de moarte, vom face o viaţă AB City reală, unde, fiecare dintre membru va locui acolo.

[Exclusive Interview] AlphaBAT Talks the Members′ Different Flavors and Creating a Real ‘AB City’

Întrebare: Care sunt avantajele şi dezavantajele în a avea atât de mulţi membri?

Jeta: Spălatul rufelor. Sunt mulţi membri, dar este doar o singură baie, aşa că trebuie să mă trezesc mereu devreme pentru că sunt maknae-ul*.

Iota: Dormitul. Din moment ce suntem începători, dormitorul nostru e mic, aşa că, fiecare trebuie să se înghesuiască. Adormim într-o linie şi ne trezim în aceeaşi linie. Un avantaj este acela că suntem democratici. Hyungs chiar ne iau părerile în serios. (Râde)

Heta: Punctul nostru forte este că suntem plini de energie. Un punct slab? Nu avem aşa ceva.

Gamma: Un alt avantaj al nostru este acela că fiecare zi e diferită. Dacă, într-o zi un membru este haios şi ziua următoare nu este, atunci alt membru este haios şi îi i-a locul, şi tot aşa. Un dezavanatj este că, dacă o persoană începe să-şi piardă energia, toţi ne pierdem energia. Când o persoană este obosită, toţi suntem. Atunci este sfârşitul nostru.

Code: Pentru că suntem unul. (Râde)

Fie: Din moment ce suntem nouă, mereu este distractiv. Toată lumea vorbeşte mult.

Epsilon: Răspunsul meu este asemănător cu cel dat de Gamma – este distractiv în a alege diferite arome. (Râde) Când vine vorba de mâncare, poate fi literar. Dacă nu mă pot decide ce să mănânc, din moment ce suntem nouă membri, sunt 8 opţiuni diferite. În fiecare zi mi se schimbă opţiunile în ceea ce priveşte ieşitul cu o fată. Am de ales din mai multe opţiuni. (Râde) Fiecare zi e distractivă.

Beta: Azi cu cine vrei să mergi la o întâlnire?

Epsilon: Azi?…cu tine? (Râde) Un avantaj este…spălatul rufelor? Este obositor, dar trebuie să aranjăm rufele în fiecare zi.

Code: Multe avantaje au fost deja spuse, aşa că, dacă ar fi să spun un dezavantaj, acela este că îndatoririle nu au sfârşit. Am multe îndatoriri, şi sunt numeroase. Este dificil.

Beta: Pentru mine, un avantaj este acela că acum am 8 dongsaeng*. Cred că acest lucru îmi dă putere cel mai mult. Când sunt trist, şi ei sunt trişti alături de mine. Când ne distrăm, toţi ne distrăm împreună. Cred că cel mai mare avantaj este acela că am o familie, am 8 fraţi. Dezavanatajul este că eu sunt cel mai mare, eu trebuie să mă asigur că pun în lumină tot ce au membri mai bun. 

[Exclusive Interview] AlphaBAT Talks the Members′ Different Flavors and Creating a Real ‘AB City’

Întrebare: Care sunt cele mai memorabile momente?

Beta: Amintirea noastră preferată este aceea când am fost pe primul loc la căutările de pe internet la secţiunea „cuvinte cheie”. Probabil că acela a fost cel mai fericit moment. Cea mai nefericită amintire a noastră este aceea când am avut un accident de maşină chiar cu 30 de minute înainte de un eveniment. Nimeni nu a fost rănit, dar când am ieşit din maşină toţi membri erau şocaţi. Nu erau nici cabine de telefoane prin jur, apoi am văzut o femeie care conducea o maşină exact ca a noastră, aşa că, eu şi cu ceilalţi membri am fugit la femeia aceea şi ne-a dus cu maşina. Am ajuns cu 2 sau 3 minute înainte de a intra pe scenă. 

Întrebare: Care sunt lucrurile pe care vreţi să le obţineţi anul acesta?

Iota: Să fim regii începătorilor.

Jeta: Vreau să câştigăm numărul 1.

Code: Şi eu. Să câştigăm numărul 1!

Iota: Stai, mai am un lucru! Vreau ca prietenii bunicii mele să ştie cine sunt.

Beta: Ţelul nostru este acela de a fi regii începătorilor.

[Exclusive Interview] AlphaBAT Talks the Members′ Different Flavors and Creating a Real ‘AB City’

În luna martie sunt multe zile dedicate femeilor (Ziua Femeilor, White Day – Ziua Albă). Cine este cea mai importantă femeie din viaţa voastră?

Toţi membri: Mama!

Întrebare: Ce aţi vrea să le spuneţi fanilor?

Jeta: Cele mai importante femeie în viaţa mea sunt fanii.

Iota: Dacă ne înşelaţi, sunteţi morţi.

Heta: Mulţumesc pentru faptul că mereu ne susţineţi, şi, Alpha, vă iubesc! 

Gamma: Pentru faptul că ne-aţi aşteptat un timp îndelungat, vă vom răsplăti.

Fie: Eu îi am doar pe Alpha.

Epsilon: Zilele acestea vremea este foarte înşelătoare, aveţi grijă să nu vă răciţi. Aplha, vă iubesc.

Delta: Nu trebui să o spun. Ştiţi, nu? Inima mea… (Râde)

Code: Alpha, vă iubesc.

Beta: Voi spune doar un cuvânt: Întotdeauna.

*maknae – cel mai mic membru din trupă.

*dongsaeng – persoane care sunt mai tinere decât tine şi cu care ai o relaţie mai apropiată.

 

2 gânduri despre „Interviu cu AlphaBAT – Beta: „Când sunt trist, şi ei sunt trişti alături de mine”

 1. Chaerin

  Mmm,ca sa nu mint va spun ca atunci cand am aflat ca va debuta o noua trupa(AlphaBat) i-am urmarit pe fiecare in parte,eram atat de curioasa pana cand……mi-a pierit entuziasmul.Dar m-am indragostit pentru a doua oara de ei din cauza piesei Tantara…:)) Se vede ca au muncit mult la ea.Sunt atat de amuzanti si draguti toti….au acel ceva,potential probabil care te fac sa te indragostesti de ei fie ca vrei sau nu:)

  Apreciază

  Răspunde
  1. loraineella

   Mie mi-ai plăcut încă de la debut. Îmi place foarte mult melodia „AB City” şi am mai văzut câteva videoclipuri în care au făcut cover la mai multe melodii cunoscute. Am dat de încă un grup care lucrează din greu. Dacă e până acolo, toate grupurile lucrează din greu 🙂

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s