So Yi Hyun şi In Gyo Jin se căsătoresc!

Deși au trecut doar câteva zile de când So Yi Hyun (30) și In Gyo Jin (34) au recunoscut că prietenia lor de zece ani a înflorit într-o relație, a fost confirmat acum faptul că cei doi se vor căsători!

În conformitate cu un raport exclusiv de ‘Hanguk Ilbo’, So Yi Hyun și In Gyo Jin vor organiza ceremonia lor de nuntă în Gangnam pe 4 octombrie. O sursă apropiată cuplului a declarat: „Ei au stabilit data nunţii pentru 4 octombrie. Din moment ce nu a trecut mult timp de când au început să se întâlnească, au decis data nunţii după ce s-au întâlnit cu părinții fiecăruia”.

Agențiile lui So Yi Hyun, Key East Entertainment, și In Gyo Jin, Madin Entertainment, au confirmat, „Cuplul va organiza ceremonia de nuntă pe 4 octombrie. Vă rugăm să binecuvântaţi viitorul lor împreună” .

So Yi Hyun și In Gyo Jin au fost prieteni timp de zece ani și au jucat rolul unui cuplu căsătorit în dramele ‘Aeja’s Older Sister, Minja’ și  ‘Happy Ending’. Căsătoria lor de pe micul ecran va deveni acum realitate pentru că cei doi se pregătesc pentru nunta lor.

Le dorim toate cele bune şi casă de piatră !

4 gânduri despre „So Yi Hyun şi In Gyo Jin se căsătoresc!

 1. alexa

  Alta fericire pentru noi fanii kdramelor! Ne bucuram pentru fericirea lor si le dorim „Casa de piatra” pana la adanci batraneti! MULTUMIM si pentru aceasta veste draga Miru!

  Apreciază

  Răspunde
  1. Miru Autor post

   Am anuntat intr-un articol precedent ca So Yi Hyun si In Gyo Jin sunt impreuna. Si eu am fost socata cand am vazut ca nu mai e cu Kim Hyung Jun dar nu avem ce face..
   Cu mare placere ^^ .

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s