Producătorii de la Show Me The Money 3 sunt unul şi unul

Epik High′s Tablo, Masta Wu, San E, and Swings Confirmed for ′Show Me The Money 3′

Noul sezon al show-ului Show Me The Money 3 se prezintă bine încă de la început!

La noul sezon al singurului show de supravieţuire în lumea rap-ului, ca producători, vor participa Tablo din Epik High, Masta Wu, Swings şi San E.

Mnet a confirmat producătorii care vor participa, spunând: „Cu 2 într-o echipă, ei vor fi activi prin alegerea candidaţilor pentru echipa lor începând chiar din prima probă de preliminări.”

Ca producători a show-ului Show Me The Money 3, ei vor alege candidaţii de la audiţii şi îi vor ajuta să performeze pe scenă în timpul competiţiei.

Tablo a debutat în 2003 ca un membru în trupa Epik High, care a devenit un cântăreţ şi producător, care a deschis un nou capitol în funcţionarea în masă a hip-hop-ului.

Masta Wu, care va fi în aceeaşi echipă cu Tablo, este un rapper care este cunoscut pentru că a lucrat cu Lee Hyun Do, Teddy, Wheesung şi mulţi alţii. Este încă activ la compania YG Entertainment, lucrând cu artiştii de la acea companie.

Swings este un rapper care şi-a făcut numele cunoscut după ce s-a clasat în top 4 la Show Me The Money 2. Ca un participant precedent în programul de supravieţuire în lumea rapp-ului, mulţi au aşteptări de la el, ca producătorul care îi va înţelege cel mai bine pe candidaţi.

Lucrând cu Swings, în aceeaşi echipă, San E încă primeşte popularitate de la public pentru melodiile lui de înaltă calitate şi spectrumul lui larg. El a devenit în special cunoscut în anul 2013 cu melodia lui „Story of Someone I Know”.

Staff-ul de la Show Me The Money 3 au mai declarat: „Urmând Dok2, The Quiett şi Yang Dong Geun, am terminat cu alegerea producătorilor, cu adăugarea lui Tablo şi Masta Wu, şi Swings şi San E.”

Cu începutul acestui sezon plănuim să upgradăm regulile programului de supravieţuire, pentru a arăta cele mai bune performanţe ale celor mai buni rapper din Coreea, şi cum noii producători pricepuţi îi descoperă, aşa că vă rog să ne urmăriţi.”

(Dok2 în stânga şi The Quiett în dreapta)

 

Dok2 este un rapper şi producător care este CEO-ul propriei agenţii, Illionaire Records. El a colaborat cu diferiţi artişti printre care G-Dragon, Xia Junsu, Jay Park, Beenzino şi mulţi alţii.

The Quiette este un producător şi rapper sub agenţia Illionaire Records din 2011. Acesta a debutat în 2003 şi după ce a ajuns la agenţia lui Dok2, acesta a devenit co-CEO.

Yang Dong Geun este un actor producător şi artsit hip-hop. Acesta a debutat în anul 1987. Poate unii îl ştiţi deoarece a jucat în serialul „I am Sam” în care a jucat şi T.O.P din Big Bang.

 

2 gânduri despre „Producătorii de la Show Me The Money 3 sunt unul şi unul

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s