Două melodii preferate din fiecare lună + mic indiciu despre topul din luna iunie

M-am gândit să vă arăt care este videoclipul meu preferat din fiecare lună a acestui an, până în iunie.

Vor fi câte două videoclipuri, unul de la un grup de fete şi unul de la un grup de băieţi, dar uneori în locul unui grup poate fi şi un solist sau o solistă. Începem?

Ianuarie:

Începem cu un solist şi anume cu Rain şi 30SEXY, care cu adevărat a fost un comeback destul de bun după revenirea lui din armată. Chiar dacă promovarea melodiei nu a fost destul de mare, a fost cu adevărat un comeback bun.

La fete mi-a fost puţin cam greu să mă decid între AOA, Miniskirt şi Something de la Girls Day, dar în cele din urmă am ales Domino Game de la Kiss&Cry, pentru că este un debut extrem de bun şi pentru că este un cântec care te face să dansezi.

Februarie:

Cum putea să treacă luna februarie fără ca eu să nu îi aleg pe B.A.P şi al lor 1004? Nu doar că melodia are un stil diferit şi un videoclip care te face să arunci cu ceva după Himchan, dar melodia a reuşit să le aducă băieţilor primul loc la o emisiune muzicală.

De data aceasta se pare că luna februarie nu-mi face probleme din moment ce doar cele două melodii de aici mi-au plăcut cu adevărat. Pentru partea feminină a luni, Sunmi cu Full Moon mi-a stat în cap pentru o perioadă lungă de timp.

Martie:

Recunosc că la prima ascultare Be A Man de la MBLAQ nu m-a încântat destul de mult, dar după un timp melodia a început să-mi placă destul de mult. Atât de mult încât să ajungă pe listă.

Whatcha Doin’ Today? Ei bine da, 4minute se află şi ele pe această listă pentru simplu fapt că melodia este una energică şi cu un vibe super.

Aprilie: 

Luna aprilie din păcate a adus un incident neplăcut în Coreea şi multe comeback-uri au fost amânate sau chiar anulate. Dar totuşi pot pune pe listă ceva. Block B m-au impresionat şi m-au amuzat cu al lor Jackpot.

În acelaşi timp NS Yoon-G a arătat că e sexy în Yasisi.

Mai:

Luna mai a adus câteva videoclipuri şi melodii bune, dar VIXX după părerea mea s-au ridicat şi se ridică din ce în ce mai mult cu fiecare revenire. Al lor Eternity merita mult mai multă promovare decât alte melodii lansate în aceeasşi lună.

Deşi nu sunt fan al lui Jiyeon în T-ara, pot spune că Never Ever mi-a plăcut la nebunie.

Iunie:

Am ajuns şi la iunie? Hmm păi dacă vara a început ei bine nu am melodie de vară pe listă, asta pentru că U-KISS m-au dat pe spate la propriu (pentru că stăteam în pat când am văzut clipul), dar fără alte glume, Don’t Flirt de la U-KISS mi-a plăcut.

Grupuri de fete sau soliste nu prea am avut în iunie (se păstrează pentru iulie), dar AOA au revenit cu Short Hair care mi se pare o combinaţie bună între drăguţ şi sexy.

Dacă ar fi să fac un top cu melodiile de la sus Back de la INFINITE s-ar situa pe primul loc. Da, glumesc, dar dacă altă trupă nu mai revine anul ăsta cu ceva care să mă împresioneze şi la capitolul video şi sunet, am să pun INFINITE pe primul loc la melodiile preferate de anul ăsta. Totuşi mai sunt câteva comeback-uri pe care le aştept, printre care şi cel B.A.P din Japonia, aşa că deocamdată nu se ştie.

Dar totuşi dacă ar fi să fac un top cu melodiile de mai sus, U-KISS s-ar sita pe locul 1, B.A.P pe 2, Sunmi pe 3, Kiss&Cry pe 4, Block B pe 5, MBLAQ pe 6, VIXX pe 7, 4minute pe 8, NS-Yoon-G pe 9, Rain pe 10, Jiyeon pe 11 şi AOA pe 12.

Acum un mic hint pentru topul din luna iunie, iniţial nu am vrut să spun, dar este o melodie care nu este pe listă, ci scrisă la others care a reuşit să i-a teren şi să ajungă destul de sus în clasament. Şi vă mai spun doar că Bob Girls nu au nici un vot.

Ce părere aveţi. Aţi fi ales aceleaşi melodii sau nu?

3 gânduri despre „Două melodii preferate din fiecare lună + mic indiciu despre topul din luna iunie

  1. Pingback: Două melodii preferate din fiecare lună (2) + Top 10 personal | K-Pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s