Chanmi din AOA are o problemă cu Choa?


Imagini pentru chanmi choa

Fanii au observat că e ceva tensiune printre fetele din AOA.

Dacă aruncaţi o privire asupra video-ului de mai jos, veţi observa că atmosfera e cam sumbră, cu excepţia lui Choa, care zâmbeşte mereu. În video, cam după minutul 3:06, priviţi atent la Chanmi. Aceasta se uită cam urât la Choa şi o face şi în celelalte video-uri.

Când Choa începe să cânte, acesteia i-a scăpat un fel de rânjet, după care continuă să se uite urât la ea. La un moment dat, chiar a uitat că trebuie să şi mai cânte.

Şi evident, chestia asta a mai adus şi nişte comentarii răutăcioase din partea fanilor.

 1. [+110, -20] Dacă tu, ca o figură publică nu îşi poate ascunde emoţiile în programele difuzate la TV, de ce te mai oboseşti să devii idol? Chanmi-ya, de ce nu te duci să mai slăbeşti un pic?

2.  [+110, -18] Tocmai am văzut video-ul pe telefon. Serios, de ce se comportă Chanmi în felul ăsta ㅋㅋㅋㅋㅋ

3.  [+104, -22] Chanmi-ya, mai slăbeşte un pic. Eşti într-o trupă de fete, nu?

4. . [+74, -0] Am văzut şi eu video-ul, ㅋㅋ Nu vorbiţi aiurea şi vedeţi şi voi însăşi video-ul. Are o faţă ca de piatră şi asta dovedeşte că nu-şi poate ascunde emoţiileîn locuri de genul.

5. [+71, -2] Mai era un moment când trebuia să-i răspunzi la întrebările lui Ryeowook destul de repede şi când acesta a întrebat-o pe Chanmi cine e cea mai leneşă dintre membre, ea a ales-o pe Choa imediat, ce nesimţită, du-te şi mai slăbeşte, Chanmi!

6. [+45, -1] Indiferent dacă s-ar fi certat cu Choa sau nu, ar trebui să ştie că show-ul radio e filmat şi că ar trebui să-şi reţină emoţiile. ㅋㅋㅋㅋ

7. [+40, -2] E Chanmi geloasă pe Choa? Nu ştiu despre rânjet, dar definitiv s-a holbat la ea. Choa lucrează atât de mul şi zâmbeşte în toate video-urile. Oricum, e o cântăreaţă minunată şi îi urez numai bune.

Mai jos aveţi video-ul. Pentru cei care nu le ştiu pe fete, Choa e fata cu nr. 7 pe microfon, iar Chanmi cu nr. 8.

Reclame

6 gânduri despre “Chanmi din AOA are o problemă cu Choa?

 1. Nu stiu ce sa zic in legatura cu asta, dar mi se pare ca se cam exagereaza putin din nou…Si fazele cu slabitul…nu stiu, nu prea sunt dragute, parerea mea >.<

  Apreciază

 2. Mie nu mi se pare ca se uita urat la Choa….asa-zisi fanii iar exagereaza.
  Mie imi plac fetele sunt dragute asa cum sunt, sa se uite la ei alti apoi sa comenteze.

  Apreciază

 3. Pingback: Caracterul ascuns a lui Chanmi din AOA | Kpop Romania

 4. Daca nu as fi citit ca Chanmi se uita urat la Choa nici nu mi-as fi dat seama de acest lucru. AOA este trupa mea preferata iar Choa este preferata mea insa chiar mi se pare mult spus ca Chanmi se uita urat la ea. Daca stam sa ne uitam atent o singura data isi indreapta privirea spre Choa. In rest se uita in pamant. Faza cu ranjetul …. incerca sa zambeasca ca sa nu ii faca pe fani sa se ingrijoreze insa ea probabil avea probleme in familie, cu bani etc. Chiar credeti ca ea se gandeste 24/24 cum sa o urasc pe Choa si cum sa isi gaseasca mutre imbufnate pentru ea? Cat despre criticile la talia ei, mi se pare deplasate. Exista persoane slabe carora nu li se potrivesc anumite tinute. Poate asa ese si in cazul ei. Toate sunt frumoase in felul lor. Nu toate trebuie sa aibe talia lui Irene din Red Velvet. Daca asa se simte ea bine, cune o apreciaz cu adevarat, o apreciaza in continuare. Plus ca ea face foarte multe ca sa fie placuta de fanii ei. In timpul in care se presupune ca ”isi creza planul pentru a o extermina pe Choa” ea facea puzzel-uri oferite de fani si ciea carti primite de la acestia. Discuta cu fanii pe retelele de socializare si incerca sa se simta mai bine in ciuda acestor comentarii rautacioase.
  Haide Chanmi! Fighting!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s