Lee Byung Hun şantajat de două femei. Una dintre ele ar fi Dahee din GLAM


A fost declarat faptul că actorul Lee Byung Hun a fost şantajat de două femei, amândouă în jurul vârstei de 20 de ani.

Actorul a rarporat acest lucru la staţia de poliţie din Gangnam, spunând că cele două femei i-au cerut acestuia o sumă foarte mare da bani. Aperent cele două femei au filmat un clip cu artistul în timp ce era cu acestea şi au spus că îl vor dezvălui mediei dacă nu primesc suma de bani cerută.

Potrivit Yonhap, în filmare Lee Byung Hun era cu cele două femei, bând alcool şi spunând poveşti obscene.

Femeile au cerut suma de cinci milioane de dolari, pentru ca filmarea să nu fie dezvăluită publicului. După aceste acuzaţii s-a aflat că femeile au 23 şi 25 de ani şi una dintre ele este o cântăreaţă rockie.

Potrivit HeraldPOP  „Am auzit de la poliţie că cele două au fost aretate şi amândouă au admis faptele făcute. După mai multe investigaţii am aflat că nu au pentru ce să ceară această sumă de bani.”

După ştirile anunţate, a fost declarat că Dahee din GLAM este una din femeile care l-au şantajat pe actor. Agenţia acesteia, Big Hit Entertainment, a spus că nu îi pot face nimic acesteia pentru că nu ştiu detaliile, fiind o problemă privată.

Poliţia a emis mandate de arestare pentru Dahee şi prietena ei.

Problema se pune însă pe faptul că videoul era unul real. De ce ar sta acesta cu două femei să bea şi să spună poveşti deocheată când acasă are o soţie?

Reclame

11 gânduri despre “Lee Byung Hun şantajat de două femei. Una dintre ele ar fi Dahee din GLAM

 1. Nu imi vine sa cred Dahee ? E incredibil , nu o credeam in stare de asa ceva . Sper doar ca aceasta poveste sa nu ii afesteze si pe ceilalti artisti de la BigHit , in special BTS .

  Apreciază

  • Stai linistita..de ce ar afecta pe cineva un scandal atunci cand nu are nicio legatura cu el(aceeasi agentie.. nu implica faptul ca atunci cand un cantaret da de belea..toti sunt la fel)??? BTS.. sunt talentati si incep sa fie indragiti de tot mai multi oameni:)

   Apreciază

 2. Probabil…acum este vorba doar despre santaj..de aceea nu se discuta despre video..daca e real sau nu..care e treaba cu el..gen 2 cazuri care au legatura dar sunt total diferite.. Santajul fetelor care e o infractiune si e pedepsit de lege..cel santajat depune reclamatii si fetele sunt anchetate.. și video ul in sine…motivul șantajului …el o sa aibe multe de rezolvat..dar cu sotia lui si(probabil) opinia publica..dar… Nu a comis nicio infractiune..

  Apreciază

 3. Pingback: Posibilitatea ca Dahee din GLAM să stea cinci ani în închisoare? | K-Pop Romania

 4. Pingback: Procesul lui Daehee din GLAM va începe pe 16 octombrie | K-Pop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s