Lee Byun Hung şi problemele lui cu femeile


Lee Byung Hun este recunoscut pentru iubirea lui necontenită pentru femei. Se pare că această „problemă” nu este de câteva zile sau săptămâni ci ani.

Nu este pentru prima dată când acesta intră într-un scandal sexual (vorbind de scandalul recent). Acesta a fost de mai multe ori judecat pentru felul în care tratează femeile şi cum se joacă cu ele de-a şoarecele şi pisica.

Primele sale probleme au apărut la începutul anilor 2000, când prima serie de ‘Documente X’ au început să apară (‘Documente X’ = o colecţie de zvonuri şi informaţii despre toate vedetele, adunate de reporteti, jurnalişti, agenţii, reprezentanţi, care a scăpat din greşeală online. A primit foarte multă atenţie la acea vreme, deoarece acestea erau menite să fie numai de cei din industrie, dar internauţi au făcut rost de ele. O grămadă de concedieri au avut loc în acel moment din cauza a ceea ce scria în respectivele rapoarte).

În pagina lui Lee Byung Hun, persoane din interior, au declarat că acesta ar fi un pervers în pat şi că ar fi unul din motivele pentru care Song Hye Kyo s-a despărţit de el, (asta şi cum că ar fi fost abuziv şi ar fi lovito). Se pare că acesta avea diferite fetishuri şi fantezi, şi un apetit sexual foarte mare, mai ales cu fete mai tinere decât el.

Mulţi nu au dat crezare zvonurlor. Asta până când el a vizitat Canada pentru o conferinţă de presă a filmului  ‘The Good, The Bad, The Weird’, şi a fost prezentat unei domnişoare gimnastă, de 20 de ani numită Kwon Miyeon. După întâlnirea iniţială acesta a continuat să o abordeze până când, într-un final, ea a acceptat să iasă cu el. Acesta a convins-o să plece din Canada şi să meargă în Coreea pentru a se mărita cu el, iar el să aibă gijă de ea.

Crezând că ea îşi va ţine promisiunea, ea şi-a încheiat cariera ca şi gimnastă şi a plecat cu el în Coreea. (Au existat şi zvonuri cum că aceasta ar fi fost însărcinată cu actorul, dar că a făcut avort înainte de a se muta în Coreea.)

„Anul trecut în septembrie Lee Byung Hun era în Canada pentru a-şi promova filmul ‘The Good, the Bad and The Weird’…de la început el a arătat un interes puternic, chiar şi când a zburat spre New York, după ce a părăsit Toronto, el a continuat să mă contacteze. După New York, el s-a întors în Canada. A spus că pentru a mă vedea. În acel moment chiar credeam că mă place. Atunci când a vrut să se întoarcă în Canada din SUA, i-am spus că dacă tot ceea ce vrea este o distracţie de o noapte, ar fi mai bine să se îndrepte fix spre Coreea. Oricum, el mi-a spus că sunt specială...şi din cauza asta ar vrea să mă vadă din nou. După aceea m-a prezentat prietenilor lui, şi chiar m-a invitat la el acasă…l-am crezut. Şi-a ţinut promisiunea. Dacă spunea că va suna la o anumită oră, aşa făcea.” Acestea sunt cuvintele spune de gimnastă, într-un interviu luat de un site online în 2009.

Aceasta a mai spus că el a invitat-o în Coreea, trmitând bani în contul mamei sale pentru bilete. Şi-au petrecut vacanţa de iarnă din 2008 spre 2009 împreună în Las Vegas.

„Lee Byung Hun m-a prezentat familiei şi pietenilor lui şi s-a  comportat ca şi cum ne pregăteam de nuntă. Sponsorul lui japonez, mi-a spus că dacă mă mut în Coreea voi putea merge la universitate acolo. Lee Byung Hun mi-a spus să mă mut în Coreea, iar el va avea grijă de tot. M-am mutat în Coreea cu binecuvântarea mamei.”

Din păcate paradisul mult promis nu a fost ceea ce fata se aştepta, iar Lee Byung Hun şi-a încălcat primisiunea şi a părăsit-o după ce i-a închiriat acesteia o cameră.

Fiind supărată pentru că a pierdut tot încrezându-se într-un om abia cunoscut, gimnasta (sau fosta gimnastă putem spune), a depus plângere împotriva actorului, cerând daune de 100,000 de dolari. În perioada în aceasta depunea plângere, iar el era anchetat, Lee Byung Hun filma pentru serialul ‘Iris’, iar CEO-ul Jung Tae Won (CEO al companiei are s-a ocupat de filmările ‘Iris’), a realizat că acest scandal ar putea să se transforme în ceva şi mai mare şi ar putea ruina drama, dacă nu se i-au măsuri.

Ce puteau face în acel moment? Să găsească un ţap ispăşitor pentru ca actorul să îşi spele imaginea, iar serialul se meargă bine. Astfel l-au găsit pe Kang Byng Kyu, un fost jucător de basseball, cu o reputaţie cam proastă din cauza unor scandaliri despre fraudă. Iubita lui Kang Byung Kyu, era prietenă cu Kwon Miyeon (gimnasta în caz că nu aţi reţinut numele). Astfel CEO-ul  a preluat controlul şi a spus mediei că cel care era în spatele tuturor acestor lucruri era Kang Byung Kyu, şi el era cel care o controla pe Kwon Miyeon.

Evident, din cauză că Mieyon era în Coreea de una singură, fără bani şi sprijin, aceasta a pierdut cazul şi s-a pierdut în ochii presei, şi se crede că Lee Byung Hun a plătit-o ca să tacă din gură.

 Dar, Kang Byung Kyu, a cerut ca Lee Byung Hun să se scuze pentru toate cele spuse despre el. Problemele nu s-au terminat aici. De ce? CEO-ul companiei respective, a mai implicat un om, un co-star din ‘Iris’ pe nume  Kim Seung Woo, să îl invite pe Kang Byung Kyu la un meeting unde să îşi ceară scuze într-un mod formal.

Ceea ce s-a întâmplat defapt a fost total pe dos. CEO-ul a concediat mai mulţi oameni pentru a îl linşa pe acesta (Kang Byung Kyu). Camerele de filmat au înregistrat toată povestea, şi au manipulat imaginile pentru a părea că Kang Byung a fost cel care i-a asaltat pe aceştia, când defapt s-a întâmplat invers.

Kang Byung Kyu a dus cazul la curtea de justiţie, spunând că el a fost cel asaptat cu o bâtă de baseball primul. Deoarece CEO-ul era (sau este nu ştiu sigur ce face chiar acum) un om cu putere în Coreea, cei de la curtea de justiţie voiau să aibă cazul în favoarea acestuia. Dar, s-a găsit un martor care a spus toată povestea a ceea ce s-a întâmplat.

În acel moment curtea supremă a investigat filmările şi au aflat că erau manipulate, iar Kang Byung Kyu a fost găsit nevinovat .

El a mai avut diferite scandaluri minore din cauza vieţi sale, mai ales că circulă zvonuri (care ar putea fi adevărate în promorţii destul de mari deoarece apăreai în ‘Documentele X’), cum că acesta le dă câte o notă femeilor cu care întreţine relaţii sexuale.

Când au apărut zvonurile despre faptul că el şi Lee Min Jung se întâlnesc, multă lume a început să comenteze, spunând că nu va dura mult şi că o foloseşte pentru a-şi satisface poftele.

În momentul în care relaţia a fost confirmată, au apărut zvonuri despre nuntă. Pe atunci s-a declarat că în momentul în care vor decide data nunţii vor spune acest lucru într-o conferinţă de presă. La acel moment au apărut comentarii precum:

„Poate că încă nu i-a dat un scor.”

„Chiar se vor mărita?….Îmi pare că Lee Min Jung îşi iroseşte viaţa.”

Acesta s-a căsătorit cu actriţa Lee Min Jung pe 10 august 2013, iar el a declarat „O iubesc pe Lee Min Jung mai mult decât mă iubesc pe mine.” Actriţa este cu 12 ani mai mică decât el şi se pare că a acceptat să se mărite cu el, sperând că în va schimba.

Chiar el a declarat că aceasta l-a ajutat mult cu diferite lucruri şi că nu ar putea trăi fără ea.

Acum lumea se întreabă dacă actriţa îl va ierda pe acesta, sau dacă în curând se depun actele de divorţ.

Reclame

Un gând despre “Lee Byun Hung şi problemele lui cu femeile

  1. Da Crissa, si eu am citit acele Documente X, mai de mult dar nu imi mai amintesc unde, insa mi-au ramas intiparite in memorie fara sa vreau, doar din cauza ca frizau bunul simt si ca pe el il credeam in regula din toate punctele de vedere, iar cand am vazut ca nu era asa am ramas dezamagita! Pacat de sotia sa, actrita Lee Min-jung! Multumesc pentru ca mi-ai reimprospatat memoria cu acest amplu articol! Te imbratisez!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s