Fanii sunt supăraţi, după ce Soojung a spus că şi Lovelyz e din SM


La un recent program radio, Ryu Soojung din Lovelyz a cam supărat fanii declarând că şi trupa ei e sub agenţia SM Entertainment

În timpul unei conversaţii între Soojung, Jonghyun din SHINee şi Jung Jun Young, Jonghyun menţionase agenţia sa şi Soojung a spus mândră că şi Lovelyz face parte din agenţie.

În timp ce Jonghyun a rămas cam nedumerit în urma comentariului ei, Jung Jun Young a întrebat: „Şi Lovelyz sunt de la SM Entertainment?”, iar Soojung a spus că sunt sub Woollim Entertainment, ce e sub filiala SM C&C (S.M. Culture & Contents).

Tehnic, Woollim Entertainment ar fi sub SM Entertainment, dar legătura dintre companii a dus la multe controverse între fani. Fanii au fost dezamăgiţi şi au luat-o ca o trădare a agenţiei sale, Woollim Ent., dar nici fanii SM nu au fost prea încântaţi de comentariul ei.

Ceu au de spus internauţii:

„Soo-jung-ah, eşti sub Woollim …nu C&C, dar Woollim”

„Soo-jung-ah, eşti sub Woollim…ar trebui să fi mândră de compania ta.”

„Ar mai fi spus că e sub SM dacă nu era filiala asta? Chiar şi cu această filială, Woollim încă şi-a păstrat numele şi contul de Youtube, iar noua lor melodie e clar marca Woollim, fără vreo implicare din partea SM.”

„Chiar nu realizează cât de multe au făcut INFINITE pentru ca Woollim să ajungă unde e acum şi că debutul lor a fost posibil doar cu banii ce i-au făcut INFINITE…ar trebui să fie mândră cu Woollim, dar ce e cu ea?”

„Chiar trebuia să spună „şi noi suntem sub SM” întrerupându-l pe Jonghyun?ㅋㅋㅋ Şi nici măcar nu a clarificat lucrurile spunând că e C&C până nu a fost întrebată.ㅋㅋㅋ INFINITE au suferit atât de mult din cauza filialei acesteia şi ei nici măcar nu-i pasă. Nu încerc să vorbesc rău de Woollim, dar e ca şi cum un stagiar a r spune că e stagiar la SM doar pentru că a trecut audiţia la Woollim”

Reclame

Un gând despre “Fanii sunt supăraţi, după ce Soojung a spus că şi Lovelyz e din SM

  1. M am uitat si am vazut si eu ce s a intamplat acolo la radio si am observat ca Soojung cand a spus ca si trupa ei face parte din Sm Jonghyun a stat putin si s-a gandit apoi a afirmat si el. Este adevarat ca si Woollim apartine Sm-lui acum dar Infinite si Lovelix nu intra in Sm ,atat am vazut ca Woohyun facea repetitii cu Key pentru Toheart dar era si normal,de ce sa se duca Key la Woollim cand putea sa vina Woohyun la Sm dar asta este treaba lor….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s