Vechile acuzaţii de operaţii estetice – Taeyeon din SNSD şi Irene din Red Velvet


 

Nu e nimic neobişnuit să vezi alături de numele unui coreean scris şi „operaţii estetice”, iar Taeyeon din Girls’ Generation şi Irene din Red Velvet, liderii trupelor respective, au fost prinse, din nou.

Irene din Red Velvet este vizualul trupei şi a fost lăudată încă de la debut pentru trăsăturile ei frumoase, aceasta chiar a declarat că în oraşul ei natal, lumea stătea la coadă ca să se uite la faţa ei.

Ei bine, internauţii speculează că urmele de pe pleoapele ei au rămas, sigur, de la o operaţie estetică pentru pleoape duble.

Imagini pentru red velvet irene plastic surgery

Imagini pentru red velvet irene plastic surgery

„E frumoasă oricum şi toată lumea îşi face operaţii estetice pentru pleoape duble acum”

„Nu prea îmi pasă că a apelat la bisturiu, însă e prea evident”

„Mie mi se pare că e o bandă pentru pleoape duble”

„Din perspectiva unei persoane ce şi-a făcut operaţie pentur pleoape duble, asta arată mai mult ca bandă pentru pleoape. ㅋㅋㅋ Noile metode nu mai lasă aşa urme…poate şi machiajul e de vină?”

În ultimul CF al sub-grupului TaeTiSeo, internauţii au observat că nările lui Taeyeon arată…ciudat.

taeyeon buon gelato nose job

Pann a scris că a fost o operaţie eşuată, însă tot el a postat cum Taeyeon nu s-a schimbat, făcând comparaţie cu o poză din 2007.

taeyeon nose job

Reclame

7 gânduri despre “Vechile acuzaţii de operaţii estetice – Taeyeon din SNSD şi Irene din Red Velvet

 1. Nu cred ca Irene si-a facut operatii estetice, oricum era frumoasa si fara pleoapele duble alea au fost un BONUS dar eu daca as fi sa aleg un visual in Red Velvet aia ar fi Joy ,iar legat de Taeyeon nu stiu ce sa zic dar nasul ei arata ciudat cu toate ca numai in poza asta l-am vazut asa pentru ca pe scena nu am observat absolut deloc..

  Apreciază

 2. Mare parte din coreeni nu au pleoape duble sunt cam rari cei care se nasc așa( Ricky din Teen top s-a născut asa), la fel și cu maxilarul în forma de V, coreenii nu au maxilarul așa.
  Acum aceste operații au devenit atât de banale și de dese încât „Mi-am operat nasul!” E echivalentul a „Am fost la salon sa mă machiez.”
  E adevărat ca exista și benzi pentru pleoape duble(Seulgi a zis ca le folosește), și niște chestii care se aplica pentru a da efectul de „Ochi de panda”.
  Nu știu de ce recurg la astfel de metode, fiecare se naște frumos în felul lui. Media are o mare parte din vina pentru ca promovează perfecțiunea și oamenii recurg la astfel de metode pentru a -și schimba aspectul.
  Dacă mergi intr-un sat tradițional din Coreea ai sa ramai uimit de cât de diferite sunt acele fete/femei de idolii de tv.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s