Dovezi că Hwayoung din T-ara nu a fost terorizată de celelalte membre


Scandalul cu T-ara a rămas întipărit în minţile unora multă vreme, şi chiar şi acum mulţi spum că T-ara nu va mai putea atinge succesul pe care îl aveau înaintea scandalului.

Cu toate acestea Pann a strâns o serie de dovezi în care s-ar părea că Hwayoung nu a fost niciodată terorizată (bullied) de către colegele sale de trupă.

În poza de mai sus Hwayoung este susţinută de doi bărbaţi. Chiar înainte ca poza să fie făcută, aceasta mergea foarte bine pe două picioare până când în faţa aeroportului  aceasta a început să se ţină de cei doi.

Fanii care făceau poze erau: „Ce naiba?”

T-ara şi Hwayouns au mers în Japonia şi au început să repete imediat pentru concertul local. Hwayoung însă, a spus că piciorul o durea şi nu putea să participe la repetiţii aşa că a plecat să se odihnească la hotel.

Coregrafia a fost schimbată de la 8 membre pentru 7. După cum mulţi ştiu, schimbatul unei coregrafii este ceva uriaș şi nu se întâmplă frecvent din moment ce se schimbă de la cap la coadă. Dar T-ara au început să repete cu 7 membree. Da’ ce naiba…? Hwayoung se rănise la picior, dar unde…? La salonul de pedichiură?

T-ara apoi s-au enervat şi au început să vorbească despre determinare pe Twitter.

Dacă vă întrebaţi cât de mare este determinarea celor din T-ara:

  • Din 2009 până în 2012, ele au dormit puţin peste 2-3 ore pe zi timp de trei ani, iar pentru a compensa, dormeau câte 30 de minute în timpul călătoriilor.

  • În 2012, Jiyeon şi-a rupt nasul fiind lovită accidental de un dansator în timpul unuia dintre concertele ei solo din Japonia. Ea a terminat concertul şi a fost diagnosticată la spital înainte de a pleca spre Coreea pentru a cânta la ‘Music Bank‘. Chiar şi atunci ea s-a întors în Japonia pentru a-şi termina turneul.

– Jiyeon în cele din urmă s-a întors în Coreea pentru operaţie. Dar desigur, T-ara erau foarte cunoscute pentru programul lor încărcat la Music Bank, Inkigayo, Music Core, Open Music Concert, Sponge, Gag Concert, Running Man, Olympic events, IAC și lista poate continua. Ea şi-a luat o singură zi liberă, cea în care a avut loc operaţia, iar apoi s-a întors pentru a presta.

– Pe 10 octombrie 2013. Scena de comeback pentru No.9. Genunchiul lui Jiyeon a început să o doară în timpul pre-înregistrărilor pentru ‘M! Countdown‘, dar ea a terminat de înregistrat apoi a mers la spital şi a vost diagnosticată cu synovitis. Ce înseamnă asta? Apă la genunchii, iar tratamentul cere ca ea nă nu se mişte sau să meargă mult. Mersul cauzând durere.

Dar Jiyeon a mers direct către difuzarea live pentru M! Countdown la doar două ore după diagnosticare şi a terminat întreaga coregrafie. Acest lucru a continuat pentru două luni.

– Pe 1 ianuarie 2012 Jiyeon a leşinat pe scenă. Ea aproape că nu dormise din cauza înregistrărilor pentru ‘Gayo Daejun‘ de la final de 2011. Ea a leşinat imediat după ce a terminat de cântat Cry Cry la evenimentul special al ‘Inkigayo‘.

– În 2014, Jiyeon a fost trimisă la camera de urgenţe cu enterită şi indigestie acută. A doua zi ea s-a întors pentru a presta. De asemenea ea şi-a cerut scuze că nu a putut cânta cu o zi în urmă.

Fetele nu au dus niciodată lipsă de determinare. Comparându-le cu Hwayoung, esta ca şi cum ai compara cerul cu pământul. Indiferent de cât de rănite erau, ele şi-au terminat coregrafia. Hwayoung pe de altă parte, tot ceea ce a făcut a fost să stea pe un scaun şi să cânte şi nici măcar nu a mers la concert pentru că spunea că e rănită. Membrele au avut tot dreptul să scrie acele posturi despre determinare.

Un interviu luat unei persoane care le-a observat pe T-ara şi Hwayoung a spus „Hwayoung a început să ia boala celebrităţii după ce a intrat în grup. Era îngâmfată pentru că era celebră şi o membră T-ara… Membrele originale nu erau aşa. Mă întreb de ce un membru nou se purta aşa…şi cred că ea nu a fost terorizată, dar celelalte membre au fost mustrate pentru comportamentul lor şi scandalul a crescut.”

O altă poveste este cea în care Hwayoung şi-a aruncat cârjele la ‘Musik Bank’ şi a refuzat să presteze pe scenă. Unii cred că a fost media play (scandal pentru atenţie asupra agenţiei), iar Musik Bank au verificat.

În capul listei, un fansite faimos al lui Hyomin (cea care conduce site-ul este atât de apropiată de Hyomin încât îi ştie numărul de telefon şi ştie tot  programul T-ara) a scris despre Hwayoung şi cârjele sale pe 30 iulie 2012 la 13:49. CCM a confirmat acest lucru în aceeaşi zi la 14:38. Asta însemna că Hwayoung şi-a aruncat cârjele înainte ca agenţia să anunţe. Era defapt media play.

Cum adminul fansite-ului a observat, geamăna lui Hwayoung, Hyoyoung, a trimis un mesaj membrei Ahreun spunând „Hwayoung nu primeşte dragoste din cauza voastră!”

Chiar înainte de scena live pentru Music Bank, Hyomin a încercat să le aducă pe Hwayoung şi Ahreum împreună pentru a se împăca, dar Hwayoung s-a supărat, şi-a aruncat cârjele şi a plecat.

În cele din urmă, reacţiile celor care au lucrat cu T-ara în timpul scandalului:

1. Make-up artistul trupei: Oricine ştie va şti.

2. Un fost manager: Coreenii sunt cei mai buni când vine vorba de inventat poveşti.

3. Coregraful şef: Nu poţi numi adevăr ceva ce nu ai experimentat. Să împrăştii variante incorecte a ceea ce s-a întâmplat ca şi cum adevărul era o crimă..cât de trist. Ce au făcut aceste prietene să primească asta? Nu pot spune că sunt rănite nici măcar când sunt..care este adevărul? Cum s-a schimbat sociatetea noastră…

4. Un dandator: Oamenii sunt atât de răi…

Astfel acum reacţiile sunt înpărţite. Mulţi cred într-adevăr că Hwayoung a jucat teatru, şi mai ales că şi agenţia şi-a băgat coada pe undeva pe la mijloc.

Voi ce părere aveţi?

Reclame

3 gânduri despre “Dovezi că Hwayoung din T-ara nu a fost terorizată de celelalte membre

  1. De aia niciodata nu trebuiau adaugate membre in T-ara. E o trupa cu ani de activitate in spate, cu multe hituri si fani…e ca si cum ai adauga o emmbra in 2NE1 sau SNSD. Sper sa n-o mai introduca si pe Dani in activitatile lor…

    Apreciază

  2. Pingback: Scandaluri ce (aproape că) au distrus cariera unor artişti | Kpop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s