16 Staruri K-pop ce au întâmpinat greutăţi în predebut

https://i1.wp.com/static1.allkpop.com/upload/2015/06/af_org/Seulong-Dara-Narsha-Sunggyu-Jaejoong-Yoochun-Lee-Joon-Hyosung-Bora-Eunhyuk-Yunho-IU-BoA-Kahi-Seo-In-Guk-son-ho-joon_1435008830_af_org.jpg

Drumul spre celebritate nu este deloc uşor. Pentru unele celebrităţi, a fost mult mai dificil decât la majoritatea. Mai jos sunt starurile ce au reuşit să depâşească propriile greutăţi şi să devină idolii de succes pe care noi îi iubim şi îi preţuim astăzi.

1. Yunho din TVXQ

El poate fi unul din cele mai mari staruri din Coreea, dar viaţa nu a fost întotdeauna atât de bună pentru acest idol talentat. Pe parcursul tinereţii, familia lui Yunho a trecut printr-o criză financiară ce i-a lăsat pe drumuri. De multe ori s-a trezit dormind în gări pe saltele improvizate din ziare.

2. Bora din SISTAR

Inceputul unei cariere K-pop ar trebui să fie o ocazie importantă pentru oricine. Pentru Bora, acea zi va fi mereu marcată cu tristeţe deoarece tatăl ei a murit în ziua în care aceasta a primit o ofertă de la JYP Entertainment.

3. Lee Joon

Din cauza sărăciei familiei lui, Lee Joon s-a confruntat cu multe greutăţi. Nu doar că acesta nu a putut să meargă în excursiile şcolare, el de asemenea deţinea un singur costum de dans ce de multe ori mirosea. Chiar prietenii lui l-au tratat cu răceală, şi-au schimbat părerea doar după ce acesta a fost admis la Korea National University of the Arts.

4. Seo In Guk

Seo In Guk are succes şi în actorie dar şi în cariera muzicală, însă nu întotdeauna a fost uşor pentru el. În copilarie, familia lui de multe ori a trăit în sărăcie, economisind oasele de la puii consumaţi pentru încă o masă în plus. Nu a fost uşor pentru el, cu toate acestea, el a dat audiţii pentru a-şi împlini visurile de a deveni un artist. Agenţiile i-au spus de multe ori să piardă în greutate, ceea ce a dus la lupta sa cu bulimia.

5. Seulong

Seulong şi-a dorit să devină un cântăreţ pe durata crizei financiare din Coreea IMF. Pentru a-şi împlini visele, mama lui a plătit pentru participarea lui la Shil Yong Music Academy în timp ce familia lui de trei membrii trăia cu 42$ USD pe lună.

6. Jaejoong din JYJ

În scopul de a-şi îndeplini visul de a deveni un cântăreţ, Jaejoong s-a mutat în Seoul singur. Deoarece familia lui avea probleme financiare, a refuzat să ceară bani de la ei chiar dacă a trăit în sărăcie şi a luptat pentru a obţine interviuri pentru locuri de muncă.

7. Dara din 2NE1

În timp ce familia lui Dara locuia în Filipine, tatăl ei a avut o a doua familie secretă în Coreea de Sud. În cele din urmă acesta a plecat la cealaltă familie a lui, lăsând-o pe Dara principalul susţinător al familiei.

8. Hyosung din SECRET

Pentru a nu o îngrijora pe Hyosung, familia ei a ţinut secret faptul că tatăl ei suferea de cancer. Acesta a murit când ea era stagiară.

9. BoA

Regina K-pop-ului a avut propriile ei lupte înainte de cariera sa de 15 ani. Înainte să intre în SM Entertainment, familia ei a ajuns într-o situaţie financiară săracă. În ciuda faptului că avea doar 13 ani, BoA a devenit principalul echilibru al familiei, chiar cumpărarea unei case şi plătirea taxelor şcolare ale fraţilor le-a făcut din veniturile ei.

10. IU

În copilărie, familia lui IU a fost de multe ori săracă. Astfel, ea a trebuit să meargă să locuiască cu bunica ei atâta timp cât părinţii ei nu puteau să aibă grijă de ea şi fratele ei. Cu toate acestea, nici bunica ei nu avea o situaţie financiară prea bună iar casa ei ducea lipsă de încălzire pentru locuitorii săi.

11. Eunhyuk din Super Junior

În ciuda zâmbetului său constant, Eunhyuk a avut o copilărie grea. Familia lui s-a luptat constant din punct de vedere financiar, aceştia chiar trăiau într-o casă fără baie. Eunhyuk avea de mers până la cea mai apropiată staţie de tren pentru o toaletă.

12. Narsha din BEG

În timpul crizei financiare IMF, Narsha şi mama ei au trăit într-un subsol închiriat. Pentru a evita jena, de multe ori pleca de acasă purtând o mască pentru a nu fi recunoscută.

13. Kahi

În ciuda visului ei de a deveni cântăreaţă şi dansatoare, tatăl ei s-a opus. Astfel, pentru a-şi urma visul, Kahi a decis să se revolte împotriva tatălui ei şi să fugă de acasă către Seoul fără nici un suport sau bani.

14. Son Ho Joon

Pentru a fi sigur că va putea să mănânce o săptămână întreagă, cântăreţul şi actorul Son Ho Joon a împărţit în patru o pungă de ramen. El a folosit apoi doar un sfert din supa de bază, mâncând o dată pe zi.

15. Sunggyu din INFINITE

Din cauza lipsei suportului părinţilor săi pentru visul lui de a deveni cântăreţ, Sunggyu a venit în Seoul doar cu bagajele şi banii ce i-a câştigat din slujbele sale part-time. În scopul de a se sprijini singur în drumul spre împlinirea viselor sale, Sunggyu a avut mai multe job-uri.

16. Yoochun din JYJ

Mutarea familiei lui Yoochun în Statele Unite, precum şi sărăcia s-au dovedit a fi prea mult deoarece a dus la divorţul părinţilor lui. Yoochun şi fratele lui au rămas să trăiască cu mama lor, pe care o vedeau rar.

cr.: allkpop

4 gânduri despre „16 Staruri K-pop ce au întâmpinat greutăţi în predebut

  1. Kitana

   Si eu am fost ca si in cazul lui Yoochun (si inca sunt).Cand eram mica familia mea nu avea prea multi bani(aveam cat sa platim ratele de la casa,sa imi iau si eu din cand in cand niste haine,sa platim caldura apa si electricitatea,mancarea si cam atat).Mama mea mereu se certa cu tatal meu cand ea imi lua haine,el zicea sa nu imi cumpere haine prea des ca aveam putini bani si sa ne mai ramana si noua sa mai platim ce era de platit la gradinita si sa platim si dadaca care a avut grija de mine.Mama si tata au continuat sa se certe iar cand am avut 6 ani ei au divortat.Dupa aceea mama m-a crescut singura(si inca ma creste)fara nici un ajutor.Iar ea venea pe la ora 9 seara acasa,ea doar manca se schimbasi se culca.De cele mai multe ori stau(si am stat)singura cand era vacanta de vara.Tata ii plateste mamei 250 lei pe luna si mama vrea sa primeasta 450 lei pe luna.Iar duminica pe 28 iunie ea pleaca oluna/o luna jumate la Paris in delegatie de la servici si nu o sa o vad aproape deloc in accea perioada.Iar cat timp ea va lipsi tata va sta cu mine.
   P.S:Parintii mei castigau impreuna vreo 40 de milioane din care vreo 35 erau toate cheltuielile la un loc.Ne ramaneau 5 milioane pentru mancare iar noi mancam de 100 lei pe luna.

   Apreciază

   Răspunde
 1. LD

  Faptul că și-au depășit singuri condiția printr-o luptă permanentă cu viața de zi cu zi dovedește că sunt foarte puternici mental. Au supraviețuit tuturor încercărilor și au progresat prin munca lor constantă, perseverentă și tenace. Bravo lor! Toată stima pt. cei care nu se lasă copleșiți atunci când viața le tot dă câte o lovitură, uneori în plină fericire. Au învățat să mute munții din loc când e nevoie și, chiar apoi dacă vin alții și îi pun la loc, au capacitatea să o ia de la capăt. Să fie sănătoși și la fel de combativi și de acum încolo.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s