[Random stuff] Idoli care sunt înzestrați cu talente ieşite din comun


Conform spuselor unor anumiți fani, idolii K-POP pe lângă calitățile bune pe care le posedă în muzică, dans şi actorie, trebuie să mai fie înzestrați şi cu anumite talente cât mai originale şi neobişnuite, pe care ar putea să le demonstreze la emisiuni TV. Imitații de păsari, animale şi oameni, mişcări ale corpului unice, acrobații periculoase sunt unele dintre talentele cele mai renumite, cu care anumite vedete se laudă la showuri de divertisment.

În continuare, vă propun să aruncăm o privire peste „mica” listă a Idolilor K-POP, care au câte un talent ieşit din comun, dar în acelaşi timp amuzant.

===

Știați că Onew din SHINee şi Andy din Shinhwa pot să-l copie pe Donald Duck?
Ce? N-ați ştiut? Ei bine, atunci poftiți şi vizionați videoul de mai jos, că să fiți la curent şi voi despre acest har straniu al băieților.

Changjo din Teen Top are un talent destul de ciudat, ba chiar foarte ciudat. Băiatul se laudă, că poate să scoată „fum/aer cald” pe gură, chiar şi în zilele cu temperaturi ridicate.

Ciudat nu?

Și Victoria din f(x) şi-a asigurat un loc în lista idolilor cu talente unice. Ea poate să facă acrobații destul de bizare, care uimesc pe toată lumea, inclusiv şi pe mine. (Clar e în relații bune cu elasticitatea).

Taecyeon se mândreşte şi el cu talentul său neobişnuit. Membrul trupei 2PM  poate să „cânte/joace” cu dinții săi … mai bine vă las pe voi să vedeți despre ce este vorba.

Seohyun, membra trupei Girls Generation poate imita vocile multor artişti. Aşa cum coreenii în ultimul timp iubesc să o imite pe Cristina Confalonieri şi Seohyun a dorit să demonstreze tuturor, felul în care o imită pe frumoasa vedetă.

Oare a reuşit să o imite pe Cristina?

Voila! În carne şi oase – Cristina Confalonieri!

Minhyuk din BTOB face parte şi el din lista idolilor cu talente unice. Acesta poate să-şi mişte corpul ținându-se doar în două mâini. De asemenea, cu acest talent se pot mândri şi Sungmin din Super Junior şi Jin din Bangtan Boys.

Când din trupa TVXQ făceau parte toți cei cinci membri, Yunho şi Jaejoong des îşi demonstrau talentele lor la showuri TV. Talente, care într-adevar sunt ieşite din comun.

Talentul lui Shindong  din Super Junior este unul destul de interesant, acesta poate să țină diferite lucruri într-un singur deget, începând de la instrumente muzicale şi terminând cu scaune.

Mai cunoaşteți pe cineva, care este înzestrat cu un talent straniu?

Reclame

5 gânduri despre “[Random stuff] Idoli care sunt înzestrați cu talente ieşite din comun

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s