Jessica a părăsit oficial SM Entertainment

Jessica for BLANC & ECLAIRE

Pe 6 august, a fost comunicat că Jessica Jung şi SM Entertainment au decis oficial să îşi încheie colaborarea.

SM Entertainment a declarat pe 6 august: „După multe discuţiicu Jessica, am decis că este cel mai bine pentru evoluţiile ambelor părţi este să meargă fiecare pe calea lui. Vă rugăm să o încurajaţi pe Jessica care va urma un nou drum.”

De asemenea Jessica a făcut o declaraţie în ceea ce priveşte separarea: „Bună, aici Jessica. Aş dori să las pe toată lumea să ştie că am terminat oficial contractul cu SM Entertainment după multe discuţii şi ambele părţi am decis oficial să mergem pe drumuri diferite. Preţuiesc tot timpul pe care l-am petrecut cu SM şi doresc tot binele companiei. Aş dori să le mulţumesc tuturor fanilor pentru iubirea şi suportul vostru. De asemenea voi da ce am mai bun pentru a trăi sus la nivelul aşteptărilor fanilor mei. Mi-aş dori să vă întreb să vă uitaţi peste noul meu început.”

Jessica s-a retras din grupul Girls Generation în septembrie 2014 iar de atunci şi-a urmat cariera ei în modă cu brand-ul ei BLANC & ECLARE. De atunci, ea a fost activă în China şi Hong Kong, promovând designul ei prin diversele activităţi şi evenimente de modă.

cr.: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s