Specialiștii coreeni dezvăluie patru cele mai bune prietenii dintre vedete

iu-yoo-in-na

Pe 08 august, specialiștii coreeni de la Sports Seoul, au numit, care sunt cele mai ”frumoase  prietenii” dintre celebritățile coreene.

1. IU și Yoo In Na

Yoo In Na a fost admiratoare lui IU, chiar înaite ca cele două să se cunoască la emisiunea SBS ‘Heroes’ din 2010. Necătând la faptul, că între ele există o diferență de 11 ani, acestea repede s-au împrietenit. Odată Yoo In Na a declarat: ”Avem personalități similare. Cu toate că exteriorul nu arată aceasta, dar noi în interior suntem puternice. Ne înțelegem foarte bine, chiar dacă IU e mai mică cu 11 ani, decât mine. Uneori, ea se comportă ca o soră mai mare, acordându-mi chiar și sfaturi. Cred, că uneori depind de ea, căci este foarte matură. ”iu

2.Son Ho Joon și Yunho

Ambii vin din același oraș – Gwangju. Încă din perioada pre-debut aceștia se considerau frați de sânge. Numerele lor de telefon au ultimele 4 cifre identice. Acești doi sunt atât de apropiați, încât unii fani considerau că sunt frați vitregi. Yunho la ajutat pe Son Ho Joon să debuteze cu ajutorul managerului său.  Internauții au fost impresionați de prietenia lor, atunci cînd Ho Joona plâns la ceremonia de înrolare a lui Yunho.

yuno

3. Song Joong Ki și Lee Kwang Soo

S-au cunoscut în 2010 la emisiunea SBS ‘Running Man’. După ce Joong Ki a părăsit emisiunea, ambii au continuat să țină legătura. Ei s-au filmat pentru drama ”The Innocent Man”. 

Vedetele au devenit mult mai apropiate în perioada când Joong Ki era în armată. Kwang Soo foarte des îl vizita. Pentru mulși e cunoscut faptul, că aceste două staruri se consideră – frați.

kwang

4. Sunye și Jokwon (2AM)

S-au cunoscut în 2011 la «Park Jin Young’s genius project». Sunye a debutat in 2007, iar la scurt timp și Jokwon a pășit în lumea showbizului. Ei si-au păstrat prietenia, Jokwon, chiar fiindn prezentator la nunta lui Sunye.

După ultimele știri apărute în presă, referitor la copilul lui Sunye, Jokwon și-a demonstrat prietenia, postând pe siteuri de socializare mesajul: ”Unchiul te va iubi mult!”jokwon

cr: yesasia

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s