Până unde pot ajunge aşa numiţii fani sasaeng


Poveştile cu întâmplările artiştilor care au avut de-a face cu fanii sasaeng sunt bizare. Mai jos avem 11 astfel de poveşti.

Kim Yu Jung

Când era în şcoala generală, cineva care pretindea că era rudă cu Kim Yu Jung a venit să o ia cu el. Profesoara a întrebat-o dacă îl cunoaşte şi apoi a chemat poliţia.

EXO

Sasaengs au închiriat o maşină identică cu cea a EXO şi au parcat-o în faţa locului unde trebuiau aceştia să iasă când îşi terminau programul. Aceştia aproape că au intrat în maşină, dar managerul lor a observat că ceva e în neregulă şi i-a oprit.

Heechul

Un sasaeng s-a ascuns în dormitorul lui şi a aşteptat. Când Heechul era pe toaletă ea a venit la el şi a spus „oppa”. El a fost de asemenea implicat într-un accident în trafic încercând să scape de fanii sasaeng.

Siwon

Contul său de Twitter a fost spart de două ori. Mai târziu el a scris „Dragostea adevărată constă în înţelegere şi grijă nu în spionaj…Ştiu cine a făcut asta dar voi păstra tăcerea, vă rog opriţi-vă.”

Taecyeon

Un sasaeng i-a trimis un absorbant folosit şi o scrisoare scrisă cu sânge pe care scria „Nu poţi trăi fără mine”. Ea şi-a cerut iertare spunând „Sunt obsesivă dar nu sunt sasaeng, îmi pare rău.”

G-Dragon

Aceştia îl urmăreau acasă aşa că a scris pe Twitter că sora şi mama sa se îngrozesc şi că nu ar trebui să fie urmărit până în faţa porţilor.

Jaejoong 

Un sasaeng a intrat într-un spa şi i-a făcut poze şi l-a pupat. A căzut victimă unei asemenea acţiuni chiar şi în propriul apartament.

Yoochun

Un sasaeng l-a lovit pe acesta peste faţă şi a spus „L-am lovit pentru ca el să îşi amintească de mine, aşa voi ieşi în evidenţă.”

EXO

Când EXO erau în China. Câteva fete s-au ras în cap şi au pretins că sunt tipi. I-au urmărit pe aceştia pretinzând că sunt tipi şi făcând poze.

EXO

Un alt sasaeng a intrat în hotelul în care Tao era cazat şi a instalat microfoane. Mai târziu acest sasaeng a postat pe net fişiere audio cu el cântând în duş şi alte file audio.

EXO

Un sasaeng a încercat să îi urmărească pe aceştia la baie aşa că Chanyeol şi Sehun l-au blocat.

Reclame

11 gânduri despre “Până unde pot ajunge aşa numiţii fani sasaeng

  1. Exo au parte de cei mai sesaeng fani posibili…Saracul Yoochun…Daca vrei ca el sa te tina minte, nu-l lovi! Doamane… Si HeeChul…stiu ca nu trenuie sa rad dar nu ma pot abtine :))))) ‘Un sasaeng s-a ascuns în dormitorul lui şi a aşteptat. Când Heechul era pe toaletă ea a venit la el şi a spus „oppa”’ Imi si imaginez fata lui cand a vazut-o XDDDDD

    Apreciază

  2. Eu tot nu inteleg cum poate intra cineva in casa altcuiva daca nu are cheie sau nu-i stie parola sau nu sparge un geam.Iar in cazul cu spartul geamului cred ca ar fi observat inainte sa intre in casa,nu?Iar tipa care a intrat in camera lui Tao nu cred ca este obsedata de Tao ci de atentie.Macar putea pastra pentru ea inregistrarile audio ca si cantec de leagan.:))Imi pare rau pentru ei,chiar imi pare rau pentru pretul care trebuie sa-l plateasca pentru ca sunt talentati.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s