Taeyang, Jessi, Giriboy, Jimin și MAMAMOO sunt invitați pe scena SMTM4

Taeyang, Jessi, AOA Jimin, MAMAMOO, and Others to Guest on “Show Me the Money 4″

Al patrulea sezon al competiției hip hop de pe Mnet, ”Show Me The Money”, va aduce pe scena sa pentru semifinală, 4 artiști și un grup de top pentru cele patru reprezentații ale participanților.

Oficiali ai programului împreună cu Osen au confirmat pe 18 august că pe scenă vor urca: Taeyang din BIGBANG, Jimin din AOA, Jessi, Giriboy și fetele din MAMAMOO.

Performanțele vor fi următoarele: Song Mino (echipa Zico/Paloalto) cu Taeyang, Black Nut (echipa San-E/Verbal Jint) cu Jessi și Giriboy, Innovator (echipa Tablo/JinuSean) cu Jimin din AOA și Basick (echipa San-E/Verbal Jint) cu MAMAMOO.

De asemenea, în episodul următor se vor confrunta Mino cu Black Nut și Innovator cu Basick. Cele patru performanțe mult așteptate de fani vor putea fi urmărite vineri, 21 august, de la ora 23:00 (KST), 17:00 ora României.

Cr.: Soompi.

2 gânduri despre „Taeyang, Jessi, Giriboy, Jimin și MAMAMOO sunt invitați pe scena SMTM4

  1. jwalker425

    Mino..vreau sa particip fara tag ul YG etc. ..si bam..hai sa l iau pe Taeyang..surpriza din YG ..sa fac feat cu el ..hmmm..si ceilalți vor avea parte de feat uri cu artiști care sunt in voga acum..nu e Vb ca Taeyang e popular..e Vb ca e din YG..si Mino face exact ceea ce a zis ca nu vrea..Bobby a zis ca nu e YG baby si exact asta a făcut in show ..oricum..ar fi o mare surpriza daca Black Nut merge în finala..una si mai mare daca Inovator trece de Basick ..

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s