Noi evidenţe împotriva lui Seo Jisoo din Lovelyz


Se pare că publicaţia ‘The Fact‘ au făcut noi investigaţii în cazul lui Seo Jisoo din Lovelyz. Pentru cei care nu ştiu aceasta a fost acuzată că înainte de debut a întreţinut relaţii sexuale cu o femeie (care i-ar fi fost iubită) şi pe care au fi obligat-o să facă diferite lucruri în dormitor.

‘The Fact’ s-a aşezat pentru un interviu în exclusivitate cu ‘victima D’, cea care este în spatele zvonurilor în care se spune că ea s-a întâlnit cu Seo Jisoo în trecut. ‘D’ a adus dovezi ale relaţiei lor şi abuzul lui Seo Jisoo prin mesaje şi scrisori. De asemenea ea a mai dat detalii despre procesul care a fost anulat şi despre diferitele ameninţări pe care le-a primit din partea agenţiei Woollim, şi cum că agenţia a spus publicului lucruri diferite faţă de ceea ce s-a întâmplat la curte.

Un internaut a făcut un mic review a ceea ce s-a întâmplat:

[+67, -3] O scurtătură a ceea ce se întâmplă
1. Diferite victime implicate în caz au fost ameninţate de agresiune sexuală şi că au răspândit zvonuri false.
2. Victimele au postat lucruri adevărate pe internet pentru a-şi curăţa numele şi să o dezvăluie pe Seo Jisoo iar Woollim a minţit iar victima a fost amendată pentru defăimare. Woollim face media play spunând că oamenii au fost prinşi răspândind informaţii false şi i-au dat în judecată iar internauţii i-au crezut, numind victimile mincinoşi şi nebuni. Seo Jisoo de asemenea a făcut pe victima spunând că se tratează la spital în timp ce ea se pregătea de debut.
3. Cum se vede victima a cerut un proces ca la carte pentru a dezvălui adevărul dar Woollim a anulat procesul şi s-a întâlnit cu victimă pentru a o ameninţa şi pentru a o împiedica să mai vorbească despre Seo Jisoo în orice interviu online.
4. În toate acestea identitatea victimei a fost dezvăluită oamenilor şi ea ştie că momentan oamenii o vor judeca şi nu va fi privită bine, în timp ce Seo Jisoo se pregăteşte de debut.

[+640, -32] Deci ea a fost amendată şi a cerut un proces corect dar agenţia nu a vrut proces şi apoi le-au spus celor din media că au rezolvat totul cu o amendă…

sursa: netizenbuzz

Reclame

3 gânduri despre “Noi evidenţe împotriva lui Seo Jisoo din Lovelyz

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s