Celebrităţi coreene care sunt bănuite că ar fi fost iljini

Cred că unul din lucrurile de care se tem celebrităţile este trecutul lor. În special, dacă acesta nu e prea frumos. Cum se spune, nu e de ajuns să fii frumos în exterior, trebuie să fii frumos şi în interior. Am făcut o compilaţie a idolilor bănuiţi că ar fi fost iljini.

Definiţia cuvântului iljin o găsiţi chiar aici. Spor la citit!

Hyomin din T-ARA

Hyomin probabil că este unul dintre cei mai faimoşi iljini.

Trecutul lui Hyomin a fost descoperit de niște internauți în 2012, atunci când a fost declanșat marele scandal al trupei T-ara. Aceștia i-au găsit ID-ul, e-mail-ul şi conturile vechi de pe care posta pe internet. Aparent, aceatsa era într-o comunitate online de iljin, dar şi la şcoală. Pe acea comunitate online se organizau întânirile unde iljins se întâlneau pentru a petrece, a consuma alcool şi ale activităţi.

Şi în ce constau aceste activităţi? Vă spun imediat. De obicei, totul se începea cu o competiţie de dans sexy, după care competiţie pentru săruturi unde de obicei, se grupau şi se sărutau şi în sfârşit, „sex machine” (maşina de sex) unde studenţii sunt provocat să danseze la bară în pielea goală şi cu mişcări lascive. Şi fetele mai erau provocate să iasă cu bărbaţii mai mari pentru bani sau un pachet de ţigări cadou.

Kang Min Kyung din Davichi

Au fost postate nişte poze mai vechi cu Kang Min Kyung în liceu unde ieşea cu alţi studenţi noaptea, chiar la liceul lor, iar în poze se văd multe sticle de băutură.

image

Kangho din Co-ed School

În jurul lui Kangho a fost un scandal imens la acea vreme. La foarte puţină vreme după debutul trupei, o fată l-a acuzat pe blogul să pe idol de viol. Înainte de declaraţia ei, au început să pornească diferite zvonuri despre trecutul lui de iljin şi faptul că ar fi violat mai multe persoane, însă nu au fost dovezi clare, până acum. Victima a spus că Kangho a violat-o când încă nu debutase. Mai jos postul original de pe bloul ei şi traducerea parţială a acesteia.

„Titlu: Sunt victima unui idol-violator

Când am auzit pentru prima dată că tipul ăsta a debutat, am pufnit. 
Bănuiesc că pâă şi gunoiul poate deveni o vedetă.
Am văzut videoclipul şi mă ândeam „elevii probabil că îl admiră pentru cât de frumos arată şi strigă ‘oppa oppa'”.
Însuşi gândul ăsta mă dezustă.
Voiam să uit şi să trec peste asta însă un apropiat ce îmi cunoştea isotira, mi-a spus să scriu despre acest idol-violatorㅋㅋㅋ

E adevărat.
Au fost multe comentarii spunând că „probabil e un zvon”, „nu poate fi adevărat”, aa că am decis să îmi iau inima în dinţi şi să scriu asta.

Eram doar o altă victimă. Nu mă prea surpinde că mai sunt persoane ce au fost violate de nemernicul ăla. Cum să vă spun…pur şi simplu am realizat că „oh, nu sunt singura”.

Atunci eram doar un copil speriat, eram slabă şi nu ştiam ce să fac…m-am resemnat cu faptul că era o situaţie în faţa căreia eram nevoită să pierd.
Dar nu voi sta liniştită cât timp lume ava afla adevărul din spatele acestui zvon, persoana vinovată avâd un zâmbet egoist şi viind lăudat mereu, fără a se şti ce a făcut în trecut. Fără să ştie sau să-i pese că a schimbat radical cuiva viaţa.

Nu am cerut niciodată ajutor.
E prima şi ultima mea cerere.
Ajutor. 

Este Kangho din Co-Ed School
Născut în 1991 şi a trăit toată viaţa sa în Seo Cho.”

Agenţia acestuia, Core Contest Media la acea vreme, a declarat că totul este fals şi că va da în judecată persoana ce împrăştie zvonurile astea false.

În final, postul fetei a dispărut, mai târziu, trupa s-a despărţit, iar încercările lui Kangho de a rămâne în industrie au fost în zadar. Coreenii cereau să fie scos din distribuţia oricărui film şi regizorii nu au avut de ales.

Soyu şi Dasom din SISTAR

Sunt multe controverse cu cele două membre din Sistar în legătură cu trecutul lor urât.
Cu ceva timp în urmă, nişte foşti colei de-ai lui Dasom au dezvăluit trecutul de iljin al acesteia. Şi aume faptul că aceasta consuma alcool, fuma, fura bai şi îşi bătea joc de cei mai slabi.

Ce spuneau foştii ei colegi despre ea:
„Am rămas fără cuvinte pentru că nu înţeleg de ce fata asta fără minte a devenit o celebritate. Băutul şi fumatul erau floricele, ieşea cu o mulţime de băieţi. Chiar dacă erau doar prieteni, aceasta se agăţa de braţul lor şi îi cuprindea. Dacă altcineva spunea ceva despre ea, atunci îi înjura îi lovea, îşi stingea ţigara în părul sau palmele lor, îi scuipa peste încălţăminte, haine şi geantă. După aia, punea ceva de genul unei pungi de plastic pe capul lor şi îl lovea. Prietenii ei îl lovea cu palmele, însă Dasom le spunea să îşi folosească pumnii să nu se umfle palmele. Le spunea să-l lovească în ură înât să le cadă dinţii. Aceasta îl lovea în ochi şi nas iar prietenilor le spunea să-l lovească în rechi, să asurzească.”

„Se presupunea că Sistar trebuia să debuteze în luna aprilie al acelui an, însă Dasom nu putea lăsa fumatul şi a trebuit să amâne debutul pentru mai.”

„Înainte de debut, aceasta îi bătea şi înjura pe alţii, însă după debut, aceasta şi-a schimbat total comportamentul.”

„Când era la liceu, şi-a operat ochii şi nasul, pregătindu-se astfel de debut.”

Cu Soyu au fost postate mai multe poze pe internet unde aceasta consuma alcool încă când era în gimnaziu.

Nam Tae Hyun din WINNER

Mai multe dovezi au fost ostate pe internet cu trecutul de iljin al lui Nam Tae Hyun din Winner unde acesta ieşea cu diferite fete, tortura alţi elevi împreună cu grupul de iljin şi a schimbat mai multe şcoli din cauza personalităţii sale. Postul întreg aici

Nana din After School

Nana a intrat şi ea în centrul atenţiei atunci când pe net au apărut poze cu ea afişând-o nu tocmai într-o ipostază prea drăguţă. Şi aceasta ieşea împreună cu mai multe studente din grupul de iljin consumând alcool fiind minoră încă. A primit multă ură din această cauză şi cu toate că, parţial, a recunoscut că a fost şi ea un iljin (a spus ca era şi ea în tinereţe un „spirit rebel”) a spus că nu a făcut niciodată nimic rău.

Jiyoung din KARA

O altă vedetă care are în jurul ei zvonuri de genul este fosta membră a trupei KARA, Jiyoung. Zvonurile au pornit din oraşul natal al acesteia, iar Jiyoung a negat totul spuând că nimeni nu are nici măcar o poză pentru a dovedi asta şi că n-a luat niciodată bani de la prietenii ei şi nu i-a înjosit.

Jennie Kim, stagiară la YG Entertainment

Jennie Kim, o stagiară de la agenţia YG Entertainment, e şi ea bănuită că ar fi fost un iljin.

O persoană ce declară că ar fi mers la aceeaşi şcoală cu Jennie Kim în Noua Zeeladă a dezvăluit printr-un post că era constant agresată de ea şi prietenii ei. La asta a adăugat albumul ei anual, poza lui Jennie Kim din el şi semnătura victimei, ca dovadă.

Traducerea postului ei:

„Jennie Kim era din 1996 iar eu din 1995, dar eram în aceeaşi clasă. Jennie Kim a avenit în Noua Zeelandă pentru studiile sale în străinătate şi a învăţat în colegiul ACG Parnell, apoi s-a întors în Coreea. Apoi a fost stahiară la YG. A fost întotdeauna frumoasă, deci nu cred că şi-a făcut vreo operaţi estetică.

La acea vreme, studiam şi eu în străinătate, în 2010. Eram în aceeaşi clasă. Nu venisem de multă vreme şi engleza mea era slabă, deci automat am devenit victima lui Jennie Kim şi a grupului ei de prieteni străini. Mă gândeam şi la sinucidere atunci, pentru că îmi era prea greu să îndur asta. Am observat că internetul e obsedat cu scandalul agresivităţii în trupa T-ara, dar cred că recentul caz cu Jennie Kim e mai grav.

Totul era şa cum voia ea. Arunca cu sucuri, gunoi şi mini în mine amuzându-se. Văzând cum o persoană ce m-a terorizat în trecut se pregăteşte să debuteze şi să se poarte de parcă nu s-a întâmplat nimic, mă înnebuneşte. Nu obişnuiesc să cred toate zvonurile despre celebrităţi, dar acum văd că nu iese fum fără foc.

Nu sunt invidioasă pe faima ei, pe înfăţişarea ei sau orice altceva. Admit că e frumoasă. Nu sunt nici fană Big Bang sau a altor trupe. Nu am niciun interes în chestiile astea. Nu-mi pasă ce face YG cu ea sau că e în MV-ul lui G-Dragon. Vreau doar să vedeţi cum e ea în realitate.”

Kim Bum

Precum în unele istorii anterioare şi în cazul lui Kim Bum,foştii săi colegi de liceu ne mărturiesc nişte lucruri interesante. Se pare că în ciuda faptului că acesta învăţa din greu şi avea note bune, era un iljin ce trata oamenii ca pe un gunoi, îşi bătea colegii etc. Porecla de ‘hamburger’ circulă acum pe internet pentru că, după ore, cineva îi oferea mereu un hamburer, iar Kim Bum îl lua şi îl arunca la gunoi în faţa sa.

Chiar şi după ce a devenit un actor, staff-ul şi alţi colegi de echipă spuneau că personalitatea lui e foarte rea. Acesta stătea tot timpul în maşină şi ieşea doar cân trebuia să-şi filmeze scena. Fuma şi scuipa pe platoul de filmări, iar la filmările pentru drama „Boys Over Flowers”, Goo Hye Sun şi ceilalţi venea şi întâmpinau staff-ul, dar Kim Bum stătea încuiat în maşina sa. Până şi Kim Hyun Joong îl ignora.

Legat de acestea zvonuri, acesta şi-a cerut scuze în 2010 pentru orice durere ar fi pricinuit acesta cuiva.

credite material: allkpop, netizenbuzz, pann, soompi, kpopkfans, hotspicykimchi

10 gânduri despre „Celebrităţi coreene care sunt bănuite că ar fi fost iljini

 1. Bianca

  Kim Bum? Wow! Dezamagire totala. Niciodata nu invat lectia „nu judeca dupa aparente” si uite ce palme primesc -_- hul. Chiar nu ma asteptam.
  Cat despre JiYoung, niciodata nu mi-a placut de ea, vazandu-i personalitatea din talk show-uri si nu m-as mira sa fi fost iljin.
  Dar totusi!~~~ KIM BUM?!?!?!?! :(((

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s