Kidoh şi Gohn părăsesc Topp Dogg

Veşti triste pentru fanii Topp Dogg, Kidoh şi Gohn vor părăsi trupa. Recent Hunus Entertainment, cunoscută anterior drept Stardom Entertainment a făcut aceste ştiri publice.

<< Din momentul fuziunii între Stardom Entertainment şi Hunus Entertainment în această vară, echipa noastră a lucrat din greu la îmbunătăţirea organizaţiei pentru a putea avea noi posibilităţi pentru artiştii noştri. Speranţa noastră că fanii vor vedea progresul, a început deja cu promoţiile pentru revenire şi activităţi.

Dar, înainte de asta, avem de dat nişte veşti triste fanilor Topp Dogg. Membrii Kidoh şi Gohn au decis să meargă pe un drum separat şi nu vor mai face parte din Topp Dogg, iar pentru a le respecta dorinţele, compania a încheiat activităţile lor cu grupul.

Chiar dacă este foarte trist pentru noi, cei care i-am văzut pe Kidoh şi Gohn crescând şi dezvoltându-se ca artişti, prin vremuri bune de-alungul anilor, credem că ei ar trebui să își urmeze propriile inimi şi minţi, şi să se focuseze pentru a vedea unde abilităţile lor muzicale îi vor duce în viitor.

Gohn a discutat cu agenţia noastră spunând că momentan doreşte să oprească activităţile muzicale pentru a se înrola şi a îndeplini serviciul militar obligatoriu. Din cauza procesului de înrolare el nu a putut participa la crearea acestui album.

După ce îşi va termina serviciul, dacă situaţia dă voie, el doreşte să îşi creeze propria carieră muzicală şi speră să le arăte fanilor muzică bună din nou. Chiar dacă nu va mai face parte din activităţile Topp Dogg, el va continua să îi susțină pe Topp Dogg şi aceştia îşi vor îndeplini ţelul de a deveni un grup de top.

Kidoh nu a fost implicat în activităţi, dar a participat drept producător pentru noul album Topp Dogg. Proiectele recente au creat oportunităţi ca el să călătorească în afară. Recentele discuţii s-au învârtit în jurul propriilor preferinţe muzicale şi personal el doreşte să meargă într-o altă direcţie.

Membrii Topp Dogg, la fel şi staf-ful, respectă sincer dorinţele lui Kidoh şi Gohn, şi îi vom susţine ca şi buni prieteni, dorindu-le un viitor strălucit în cariere şi în viaţă.

Cu această oportunitate dorim să spunem mulţumesc tuturor fanilor de acasă şi din afară, pentru susţinerea celor din Topp Dogg. Chiar dacă sunt veşti puţin întârziate, din cauza discuţiilor lungi vrem să vă mulţumim pentru aşteptare şi să ne cerem scuze. Membrii Topp Dogg s-au pregătit cu pasiune pentru revenire, pentru a le arăta fanilor noua muzică şi noile preftaţii. Vă rugăm să susţineţi noul album al celor din Topp Dogg.>>

sursa: allkpop

Un gând despre „Kidoh şi Gohn părăsesc Topp Dogg

  1. Ally

    Nuuuuuuuuuuuuuuu :((( astia isi bat joc de mine.Ce mai e Topp Dogg fara ei doi?I-am adorat de la prima melodie si toate cele care au urmat,e una din trupele cu acea culoare de care sunt obsedata,mai ales conceptele abordate 😦 Fix trupele pe care le indragesc atat de mult se gasesc sa pateasca ceva.Sper ca macar pe Kidoh sa il vad in alte parti,iar pe Gohn il astept dupa armata :(Cu siguranta o sa se vada lipsa lor,dar sunt sigura ca vor face treaba buna la melodii,chiar daca nu se va mai vedea amprenta lui Kidoh.O sa ii sustin in continuare 😦

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s