G-Dragon din BIGBANG într-o relaţie cu Taeyeon din Girls Generation?


G-Dragon and Taeyeon Rumored to Be Dating, Agencies Respond

Zvonurile cum că G-Dragon din Big Bang şi Taeyeon din Girls Generation sunt într-o relaţie, au fost răspândite peste tot  în lume prin SNS, dar agenţiile lor au negat rapid pentru a închide orice speculaţii că cei doi sunt într-o relaţie.

Ar fi o veste destul de mare în lumea K-pop dacă cei doi lideri s-ar întâlni, dar se pare că în cazul acesta nu există nici un adevăr în zvonuri. SM Entertainment a declarat : „Nu există nici o dovadă. E ca un roman de ficţiune. Nu e nici un punct în a face un subiect de discuţie. Nu este demn de menţionat.” şi YG Entertainment a răspuns: „Nu avem nimic de spus în mod oficial.”

Zvonurile cu privire la o posibilă relaţie între cele două stele populare, a început răspândirea cu 2-3 zile în urma, prin SNS. G-Dragon a rupt recent relaţia cu prietena lui, modelul Kiko Mizuhara, în timp ce Taeyeon şi Baekhyun din EXO s-a raportat că au rupt relaţia din trecut în septembrie. Mulţi sunt interesaţi dacă zvonurile sunt adevărate sau nu.
Ce parere ai despre aceste zvonuri?

Sursa: allkpop.com, soompi.com

Reclame

15 gânduri despre “G-Dragon din BIGBANG într-o relaţie cu Taeyeon din Girls Generation?

  1. Asta e pura strategie! „Sa dai” în Gd care e „lozul” în Yg Ent., înseamnă o manipulare a bursei de valori. YG are acum un volum mai mare de acțiuni listate decât SM; marja de profit e de aprox.-2 pentru YG și -0,22 pentru SM. E clar un zvon pentru achiziție de acțiuni.
    Daca eram în locul lui Yang Hyun Suk, îl exploatam pe PSY la maxim; cu banii câștigați as înghiți SM-ul sau Jyp-ul. Bineînțeles după ce cream o știre bomba pe care s-o lansez în media despre SM… E oarecum posibil, zic, PSY poate fi o comoara în adevăratul sens al cuvântului…

    Apreciază

  2. Pingback: G-Dragon şi Taeyeon într-adevăr se întâlnesc? | Kpop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s