Actorii din „Sassy Go Go” îşi exprimă sentimentele după finalizarea filmărilor

“Sassy Go Go” Cast Share Feelings About End of Drama

Echipa de producţie de la „Sassy Go Go” a încheiat filmările dramei ce se difuzează pe KBS 2TV.

Drama urmăreşte bucuriile şi greutăţile unui grup de liceeni, rolurile fiind interpretate de Eun Ji din A Pink, Lee Won Geun, Chae Soo Bin, N din VIXX şi Ji Soo, toţi împărtăşindu-şi sentimentele despre finalul dramei.

Eun Ji din A Pink, care a jucat rolul principal feminin, studenta Kang Yeon Do, a declarat: „Chiar dacă a fost un program încărcat, m-am distrat jucând rolul unei eleve de liceu prima dată după un timp! Vă mulţumesc pentru sprijinul acordat lui Kang Yeon Do. Am căpătat multă experienţă şi voi lucra din greu pentru a deveni o actriţă mai bună!”.

Lee Won Geun a declarat: „A fost o producţie specială.M-am distrat alături de colegi şi am învăţat multe de la seniori. Sunt recunoscător pentru ajutorul acordat de personal şi fanilor pentru sprijin!”.

Chae Soo Bin: „Actorii şi seniorii din distribuţie mi-au fost într-adevăr ca nişte colegi de clasă şi profesori. Îi mulţumesc directorului şi staff-ului pentru munca grea. Mulţumesc, de asemenea, publicului pentru susţinere. Ca şi personajul meu, Su Ah, am fost capabil să mă dezvolt foarte mult prin această producţie.”.

N: „Vă mulţumesc pentru susţinerea lui Ha Dong Jae! Am râs şi plâns în timp ce aprofundam scenariul. Îmi pare rău pentru despărţirea de colegii alături de care am jucat!”.

Şi nu în ultimul rând, Ji Soo a declarat: „M-am distrat foarte mult lucrând alături de colegii mei şi a fost o onoare să lucrez cu regizorul, scenaristul, producătorii şi seniorii mei. Vă mulţumesc pentru sprijinul acordat lui Seo Ha Joon şi voi munci mai mult în a mă pregăti pentru viitoarele producţii!”.

Puteţi urmări drama pe Viki. Iată aici un link.

Sursa: Soompi

3 gânduri despre „Actorii din „Sassy Go Go” îşi exprimă sentimentele după finalizarea filmărilor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s