Celebrități coreene incluse în topul celor mai hot bărbați din lume

B.A.P, EXO, GOT7 Included Among “Hottest Men Alive From Around the World”

Ziarul The Odyssey au întocmit o listă cu ”41 Cei mai hot bărbați din lume”, iar aceasta cuprinde și nume foarte cunoscute din industria de divertisment coreeană.

Pentru cei care se întreabă, The Odyssey este o platformă foarte cunoscută de știri americană. Acestă listă a fost făcută ca un protest împotriva unui alt top asemănător întocmit de revista internațională People, care l-au ales pe David Beckham, ca în mulți alți ani, ca cel mai sexy bărbat de pe glob. Reporterii The Odyssey suțin că revista rivală favorizează mereu bărbații albi, de aceea s-au simțit nevoiți să întocmească o așa zisă listă corectă.

În topul lor sunt incluse celebrități din: Japonia, India, Mexic, Egipt,Olanda, dar și Coreea de Sud.

Jongup din B.A.P

b.a.p jongup

Jongup se află pe locul 5 (cei incluși în listă nu sunt puși într-o anumită ordine chiar dacă sunt numerotați). Jongup este binecunoscutul dansator din B.A.P, care și-au făcut de curând comeback-ul mult așteptat cu melodia ”Young, Wild & Free.”

Kai din EXO

exo kai

Un alt dansator, de această dată Kai, ce a fost clasat pe locul 14. EXO a avut un an foarte încărcat, scoțând 3 albume, cel mai recent fiind noul lor album de Crăciun intitulat ”Sing For You”, de asemenea fiind ocupați și cu turneul lor prin întreaga Asie ”EXO’luXion.” În top acesta este descris prin cuvântul ”divin.”

Tao

tao

Fostul membru EXO se află pe locul 32. El a fost ocupat cu activitățile sale solo în China.

Jo In Sung

jo in sung gong hyojin

De această dată un actor nu un idol, ce a jucat în mari seriale de succes cum ar fi ”That Winter, The Wind Blows” și ”Its Okay, Thats Love”, se află pe locul 38.

Jackson din GOT7

jackson wang

Și în final Jackson, ce se află pe locul 41. Jackson, membru GOT7, s-a născut în Hong Kong și este acum ocupat cu promovările melodiei ”Confession Song.” Pe parcursul anului, el împreună cu ceilalți membri ai trupei au revenit cu două melodii de titlu care au devenit repede hit-uri, și anume ”Just Right” și ”If You Do.”

Alte nume de pe listă sunt: Jason Derulo, cântăreț american cu origini în Haiti, prințul Kashim bin Hussein din Iordania și actorii indieni Purab Kohli și Irrfan Khan.

Cr.: Soompi

4 gânduri despre „Celebrități coreene incluse în topul celor mai hot bărbați din lume

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s