[Personal] Trupe rookie preferate

Pentru mine anul 2015 a fost foarte bogat în reveniri pe care le-am considerat bune şi debuturi care m-au impresionat. E adevărat că la început nu am fost mulţumită, dar pe parcurs, au reuşit să-mi captiveze atenţia. Aşa cum a spus şi colega mea, multe agenţii mari s-au grăbit să debuteze noi trupe în lumea muzicii K-Pop.

Chiar m-au impresionat anul acesta şi la sfârşit de an trag concluzia că a fost un an care m-a mulţumit pe deplin. Săptămâna trecută am facut un top cu artiştii preferaţi, iar astăzi voi face un top cu trupele rookie preferate!

12)Playback


Bias: Woolim (cea din dreapta)


Piesă preferată: Playback

Când am ascultat melodia pentru prima oară, mi-am spus ca e o melodie oarecare, nu e stilul meu. Dar după o săptămână, tot repetam ‘hit the playback hit the hit the playback’ şi aşa toată vara am ascultat-o, devenind una dintre trupele mele preferate, dar şi o melodie preferată, care ocupa un loc bunicel în topul meu.
Videoclipul e interesant. Cât despre fete, când le-am vazut am crezut ca sunt foarte mari, ca vârsta, dar cea mai mare are 24 ani (în Coreea, la noi 23).

11)The Ark


Bias: Minju

Piesă preferată: The Light

Într-adevăr un videoclip cu o poveste atât de tristă. Rareori plâng, dar aici nu m-am putut abţine. Îmi plac atât de mult vocile lor.

10)N.Flying

Bias: J.Don

Piesă preferată: Lonely

Şi Awesome e printre preferatele mele, dar Lonely e mai liniştită. Sper ca FNC să-i facă la fel de populari ca FT Island şi CNBlue. Eu cred că băieţii au talent.

9)LovelyZ


Bias: Kei

Piesă preferată: Ah-Choo

Deşi au debutat anul trecut, fetele sunt înca considerate înca rookie. Îmi place conceptul lor. Au reuşit să câştige doar un premiu: 23th Korea Culture & Entertainment Awards: K-POP Top 10 Artists. Anul acesta fetele au lansat For You, find cea mai recenta melodie, Shooting Star şi Hi~.

8)Seventeen

Bias: Vernon

Piesă preferetă: Adore U

Prima dată când am auzit de ei chiar crezusem că sunt 17, şi că nu voi putea să-i memorez pe toţi. Nici nu eram încântată de ei, dar urmărindu-l pe Vernon în SMTM4, m-a impresionat. Chiar îmi pare rău că nu sunt trataţi aşa cum se cuvine. Cea mai recentă melodie a lor este Mansae .

7)CLC

Bias: Sorn

Piesă preferată: Pepe

Deşi nu au câştigat premii la showurile muzicale, totuşi ele au obţinut premiul 23th Korea Culture &
Entertainment Awards: Rookie Award.

6)Oh My Girl

Bias: YooA

Picture

Piesă preferată: Closer

Am fost încântată prima oară când am auzit ca agenţia trupei B1A4 vor debuta o trupa de fete, „surorile trupe B1A4” însă, nu mi-a plăcut melodia de debut. Sper ca fetele să devina la fel de populare ca B1A4, şi să ne încânte cu melodiile lor, şi  să câştige premii la showurile muzicale.

5)MONSTA X

Bias:Jooheon

Piesă preferată: Hero

Mă uimesc băieţii ăştia din ce în ce mai mult. Chiar mă temeam la un moment dat, că vor castiga Cel Mai Bună Trupă Masculină Debutată, şi îi va întrece pe iKON. Cu fiecare revenire devenim din ce în ce mai buni. Meritau şi ei premiul acela. Anul acesta băieţii au câştigat 3 premii la : MelOn Music Awards: 1thek Perfomance, Mnet Asian Music Awards: Next Generation Asian Artist, 2015 Simply K-pop: Best Rising Star Boy Group.

4)Day6

Bias: Jae

Piesă preferată: Like That Sun

Îmi place conceptul lor. Mi-au plăcut înca de la început. Vocile lor sunt magnifice. Sper să devină asemenea lui GOT7.

3)G-Friend

Bias: Yuju

Piesă preferată: Me Gustas Tu

Încă de când au debutat le-am fost fană.Urmărind de anul trecut topurile facute de K-Ville, le-am descoperit pe fete. Îmi plăcuse la nebunie aceea mică secvenţă. Am cautat melodia Glass Bead, şi îmi plăcuse din prima. De asemenea, anul acesta fetele au reuşit să obţină şi un premiu la MelOn Music Awards: Best New Artist (Female)

2)TWICE

Bias: Dahyun

Piesă preferată: Like OOH-AAH

Fetele m-au impresionat încă din showul de supravietuire SIXTEEN. Chiar aşteptam cu nerăbdare debutul lor. Anul acesta au reuşit să câştige două premii la Mnet Asian Music Awards: Best New Female Artist, 2015 Simply K-Pop: Best Rising Star Girl Group.

1)iKON

Bias: Bobby

Piesă preferată: M.U.P

A fost cel mai aşteptat debut pentru mine. Nu m-au dezamăgit în ciuda tuturor. Le-am dat o şansp, pentru că nimeni nu este perfect la început. Nu cred că la nimeni dintre noi ne iese bine totul din prima. Ci repetând şi lucrând vom obţine rezultate bune. Aşa şi in cazul lor. Ei singuri au muncit şi au fost răsplătiţi.

Băieţii, în ciuda criticilor pe care le-au primit de la debut , au reuşit să câştige 3 premii cu melodia
My Type, câte un premiu cu melodiile Apology si Rhythm Ta, şi de asemenea, la Melón Music Awards: Best New Artist (Male), şi la MAMA 2015: Best New Male Artist.

*Sper să nu se supere nimeni. A fost doar opinia mea.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s