Agenţiile de browcasting sunt fani B.A.P?

MBC a postat pe contul de Twitter poza de mai sus alături de „#pinkhoodiefromthemusicstation„, tag care a trenduit pe Twitter timp de câteva ore. Ce au făcut MBC când Youngjae din B.A.P a răspuns la tweet?

Youngjae a dat un retweet scriind „Să nu o pierdeţi!” (emisiunea)

În acel moment MBC a scris „OMG….chiar e Youngjae?”

Himchan a redistribuit şi el o imagine postată de MBC pe Twitter alături de cuvintele „WOW”. În acel moment MBC a răspuns „Ah tremur, mi-ai dat retweet, sunt atât de impresionat.”

MBC a continuat „Copii noştri dau redistribuire, sunt atât de mari. Mami este mândră de ei.”

Nu se termină aici, felul în care unii reporteri sau cei ce administrează conturi, încep să „fangirl” după membrii trupei.

Lee Junghwa, reporter la 10Asia a scris o serie întreagă de cuvinte despre B.A.P:

„Bang Yongguk este al naibi de arătos…ah trebuie să îmi îmbunătăţesc vocabularul”

„Huh B.A.P au câştigat #1. Daebak. Ştiam că vor câştiga #1. Felicitări”

„Am primit o întrebare ‘Cine sunt cei mai talentaţi idoli zilele acestea?’. ‘Nu ştiu’ a fost răspunsul meu. Dar managerul meu a spus ‘De ce? Există B.A.P nu? Cu Yongguk care îţi place ţie’, am rămas şocat. Yeah talentul lui Bang Yongguk este jjang.”

În acelaşi timp de-alungul mai multor episoade ale emisiuni ‘Running Man’, diverse obiecte cu B.A.P şi-au făcut apariţia în show.

B.A.P scris pe unul din butoaie:

Poster cu B.A.P:

Au trebuit să caute fluiere:

Şi parola de a ieşi din închisoare într-un episod a fost ziua lui Daehyun:

Un intervievator pentru Star1, le-a luat acestora un interviu pentru numărul care va apărea în ianuarie. După interviu el a declarat: „Cred că un interviu bun depinde nu de persoana care îl scrie ci de persoana intervievată. Dacă ei răspund cu întreaga inimă chiar şi într-un timp limitat şi la întrebări reprezentative şi nu atât de speciale, dorinţa de a nu vrea să le încurci cuvintele atunci când scrii interviul este şi mai grea. În 4 ani, am intervievat 180 de echipe, dar unele au spus că au nasul înfundat şi că s-au simţit inconfortabil să răspundă la întrebări şi stăteau intinşi pe birou cu o expresie indiferentă, răspunzând scurt sau spunând că nu sunt satisfăcuţi cu hainele sau alte aspecte şi acele interviuri durează undeva în jur de 10 minute. Desigur, ceva bun e bun, aşa că am scris articolul bine, dar nu au existat griji şi drept cineva căruia îi plăcea muzica persoanei am fost foarte dezamăgit. Dar, chiar dacă nu îmi prea plac interviurile cu idoli, interviul cu B.A.P nu putea să fie mai bun. Mai mult, în timp ce nu şi-au pierdut încrederea, ei erau de asemenea foarte umili şi ştiau cum să fie sinceri cu fani lor. Pentru a scurta cuvintele, pentru că ei par a fi persoane bune, m-au făcut să vreau să continui să fiu alături de ei. #BAP #BangYongguk #Himchan #Youngjae #Jongup #Zelo #ststar1 January Edition.”

Sursa: baptrans

Un gând despre „Agenţiile de browcasting sunt fani B.A.P?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s