H.O.T şi Sechskies vor reveni în 2016?


Revin oare grupurile H.O.T şi Sechskies, grupuri veterane în kpop, în anul 2016? Aşa s-ar cam părea după zvonurile care umblă pe internet în ultima vreme.

Potrivit reprezentanţilor din industria muzicală, ambele grupuri se pregătesc să revină în anul 2016, cu aceeaşi membri.

Un reprezentant a declarat „Toţi cei cinci membri ai H.O.T şi fiecare din companiile lor au terminat de vorbit pentru revenire. În cazul Sechskies, cu exceptia unui membri care are circumstanţe individuale, toţi ceilalţi s-au adunat pentru a se pregăti. Dacă membrii iau această decizie, el poate să se alăture imediat grupului.”

Zvonuri despre o revenire H.O.T au apărut încă din septembrie, dar agenţiile au continuat să nege zvonurile. La aceea vreme ele au spus „Nu există planuri specifice. Suntem încă în pragul discuţiilor.”

Un alt reprezentant a vorbit pentru MyDaily, „Membrii pot posibil să aibă o reuniune, revenire şi prestaţii, dar există multe restricţii care ar putea apărea. Ştiu că nimic specific nu a fost încă decis. „

El a adăugat „Luna trecută au existat zvonuri despre revenire, şi a existat o declaraţie oficială care a spus că nimic nu este confirmat. Nu ştiu de ce apar astfel de ştiri făcă ca dovezile să apară.”

În acelaşi timp o altă persoană că „Membrii H.O.T şi Sechskies sunt la agenţii diferite, deci nu ar fi uşor ca aceştia să se acomodeze la opinia tuturor. Pare că vor lansa o nouă melodie sau să aibă prestaţii sau concert, vor fi multe probleme.”

H.O.T au debutat în 1996, deci în anul 2016 ar fi a 20-a aniversare a trupei, în acelaşi timp Sechskies au debutat în 2017.

sursa: allkpop

Anunțuri

Un gând despre “H.O.T şi Sechskies vor reveni în 2016?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s