[26.02.2016] Ştiri pe scurt

Tang Wei and Director Kim Tae Yong Expecting Their First Child

Tang Wei este însărcinată. Agenţia acesteia a anunţat pe 26 februarie că Tang Wei alături de soţul ei Kim Tae Yong aşteaptă primul lor copil. De asemenea şi aceasta a postat pe contul ei de SNS un desen cu o maimuţică.

Tang Wei father painting

Actor Ryu Deok Hwan to Enter Military in March

Actorul Ryu Deok Hwan se va înrola în armată pe 8 martie. Agenţia acestuia a declarat pe 26 martie că actorul se pregăteşte de o ultimă apariţie în public la showcase-ul pentru lansarea filmului ‘The Last Ride‘ pe 4 martie.

Lee Won Geun to Star in New Film With Ryoo Seung Bum

Actorul Lee Won Geun va apărea într-un nou film. Cu un nume provizoriu, ‘Net‘, este un film în care actorul va juca rolul unui agent secret din Coreea de Sud care îl va ajuta pe personajul jucat de Ryu Seung Bum prin diferite situaţii.

Deocamdată nu există detalii despre film.

“Descendants of the Sun” Already Seeing Great Popularity in China

Serialul ‘Descendants of the Sun‘ este din ce în ce mai popular în China.

Pe data de 24 februarie primul episod din serial a fost postat pe situl chinezesc iQiyi unde ziua următoare avea peste 30 de milioane de vizualizări.

Pe lângă acest lucru, siturile chineze vorbesc într-una despre serial, iar reţelele de socializare vuiesc cu numele acestuia. Popularitatea în China atestă după ce primul episod a strâns un rating de 14.3% în China, situându-se pe primul loc, chiar şi peste seriale locale.

Actress Lee Si Young Becomes a Free Agent

Actriţa Lee Si Young este un agent liber. Aceast şi-a încheiat contractul cu agenţia Hunus Entertainment şi a decis să urmeze alt drum.

După ce au semnat un contract în ianuarie, cele două părţi au hotărât să se despartă într-un mod amical şi fără scandal.

T.O.P din Big Bang nu va participa la un fansing al trupei în Japonia din cauza actoriei.

Acesta şi-a anunţat lipsa de la ‘BIGBANG FANCLUB EVENT ~ FANTASTIC BABYS 2016 ‘ care va avea loc în aprilie spunând că se va întoarce pe micile ecrane într-un nou proiect.

“Running Man” Producer to Leave the Show in March

Running Man‘ îşi va schimba producătorul în luna martie.

Actualul producător, Im Hyung Taek, a spus către OSEN că se va alătura producţiei versiuni chinezeşti pentru ‘Running Man’, care va începe filmărilepentru al patrulea sezon pe 1 martie.

În locul său vor reveni alţi producători, care crede el, se vor descurca de minune.

MAMAMOO, Yoon Mi Rae şi Chen x Punch se bat pe primul loc în topuri.

Noua melodie de titlu de la MAMAMOO, You’re The Best, este pe primul loc în topurile Mnet, Genie, Naver Music, Bugs şi Monkey3.

Proiectul lui Yoon Mi Rae pentru SM Station, Because Of You, este de asemenea pe primul loc în Olleh Music.

Ultimi dar nu cei din urmă este vorba despe Chen din EXO alături de Punch cu melodia Everytime, OST pentru serialul  ‘Descendants of the Sun‘ care a luat locul 1 în topurile real time ale Melon.

Hyeoyeon din Girls Generation va găzdui evenimentul cultural de la SM,  ‘THE MOMENT‘ alături de make-up artistul Park Tae Yoon.

Pe 26 februarie Hyoyeon va susţine o lectură de frumuseţe în Teatrul SM din Seoul unde va împărtăşi diferite secrete pentru frumuseţe.

2 gânduri despre „[26.02.2016] Ştiri pe scurt

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s