Chanyeol vorbeşte despre Lily Maymac

Anterior, o schimbare de follow între Chanyeol din EXO şi modelul australian/instagrammer-ul Lily Maymac a cauzat multă zarvă în fandom-ul trupei.

Se pare că Chanyeol n-a mai rezistat să privească cum fanii explodează cu ură, acesta postând pe Instagram.

Pe 11 martie, Chanyeol a scris următoarele pe Instagram:

„Voiam să evit aceste lucruri, dar îmi tot stă în cap şi urăsc când sunteţi îngrijoraţi…

În prezent, nu mă întâlnesc şi sunt ocupat trecând printr-un ciclu de muncă, producere, muncă, producere, muncă şi odihnă…Promit că nu vă voi mai dezamăgi şi îngrijora mai mult.

Nu ştiu de unde tot apar aceste zvonuri ciudate, dar niciodată nu am dat follow şi unfollow de mai multe ori acelei persoane (Lily Maymac). I-am dat follow fără să mă gândesc prea mult, dar se pare că a afectat-o negativ şi am decis să n-o mai urmăresc, aşa că nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi. Nici nu cunosc acea persoană deloc…kekeke”

cr.: allkpop

9 gânduri despre „Chanyeol vorbeşte despre Lily Maymac

 1. Army Avi

  O intrebare, pentru un fan oppa inseamna totul….dar pentru acest oppa vati gindit cint de mult inseamna un fan…? Ar trebui ca fanii lui Chanyeol sa se gindeasca la viitorul lui…..sunt sigura ca nu ar vrea ca el sa ramina single for all his life

  Apreciază

  Răspunde
 2. MaMo

  „Îngrijorați”?! Nu, ele nu sunt îngrijorate, sunt obsedate care se gândesc doar la ele. Dacă le-ar păsa de tine n-ar sări pe o fată doar pentru că e mai drăguță ca ele și se simt amenințate, deși n-au de ce, a fost UN SIMPLU FOLLOW, gosh. -.-”
  „Dezamăgi”?! Nu dezamăgești pe nimeni dragă Chanyeol, îmi pare rău că ai fost forțat să spui aceste cuvinte chiar dacă nu ai greșit cu nimic. Se pare că unii nu învață din greșelile lor ( persoanele, pe care nu le pot numi EXO-L pentru că dacă ar fi cu adevărat fane/fani n-ar face asta, care se iau de oricine are și cel mai mic contact cu băieții ).
  Îmi dau seama că și ea a suferit…

  Apreciază

  Răspunde
    1. Lucy Autor post

     Nu vorbesc de toate, ca se mai gasesc uscaciuni, dar ce tine de fanii maturi (ce predomina asupra copilasilor) vor sa-si gaseasca si el pe cineva, pentru ca ..30 de ani deja. Nu stii multe lucruri 😉

     Apreciază

     Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s