Himchan are de returnat o pereche de şosete lui Go Jun Hee? ‘Radio Star’ criticaţi pentru modul în care au tratat B.A.P!

Himchan din B.A.P a fost prezent în emisiunea de pe 20 aprilie a ‘Radio Star‘, unde a vorbit despre diverse lucruri, printre care şi momentul în care a întâlnit-o pe actriţa Go Jun Hee.

De asemenea emisiunea şi MC-ii acesteia au fost criticaţi pentru modul în care B.A.P au fost introduşi şi pentru aducerea în discuţie fără sens a trupelor JYJ şi BTS.

El a dezvăluit, „În timpul pauzei când rezolvam problemele cu agenţia am stat 3 luni în New York, şi am întâlnit-o pe Go Jun Hee noona. Ea era acolo pentru un fashion week şi i-a cerut unui prieten bun de-al meu să îi fie ghid. Am mers împreună să mâncăm şi să bem. Dar odată, ea şi-a uitat dresurile.”

MC-ii alarmaţi de menţionarea dresurilor, i-au cerut lui Himchan să explice. „Ea a adus cu ea o pereche de dresuri de firmă şi le-a uitat în timp ce ne întâlneam. După, am încercat să găsesc o metodă prin care să îi returnez, dar mi-am pierdut telefonul şi nu mai am numărul ei şi nu am cum să îi returnez.”

Poate că Go Jun Hee a văzut emisiunea şi îl va contacta pe Himchan pentru a îşi recupera dresurile?

Au existat şi probleme după difuzarea emisiunii şi nu, nu pentru declaraţiile făcute de Himchan ci pentru felul în care emisiunea a adus în discuţie trupele BTS şi JYJ.

Fanii sunt supăraţi de modul în care acesta a fost introdus şi cum a fost tratat.

Kyuhyun, ca MC, l-a introdus pe Himchan spunând, „Oamenii încă nu ştiu acest nou invitat, chiar dacă au trecut 5 ani de la debut, nu? Dar dacă spunem ‘grupul care a avut dispute cu agenţia’, toată lumea spune ‘ah’ şi realizează despre cine vorbim.”

La acest lucru Kim Gu Ra a spus, „Eu nici acum nu ştiu nici după ce ai zis asta. Cine ar şti? Singurii care sunt cunoscuţi pentru că şi-au părăsit agenţia sunt JYJ.”

Kyuhyun a continuat spunând, „Şi acum şi-au rezolvat lucrurile cu agenţia şi au revenit după un an, şi au fost jefuiţi  de fani de către BTS! Ow mă doare capul. Este Himchan din B.A.P.”

Supăraţi fanii tururor trupelor au început să comenteze. „Cum pot să dovedească faptul că BTS le-au furat fanii?”, „Au vrut doar să facă scandal şi au scos pe gură orice le-a venit în cap…dar chiar nu realizează că asta supără fanii?”, „Cel care a scris scenariul este un anti-BTS sau cum?„, „În primul rând nu înţeleg de ce l-au pus pe Himchan pe lista invitaţiilor cu probleme.”

Pare că MBC a reuşit să îi enerveze atât pe BABYz cât şi pe Army şi fanii JYJ.


sursa: allkpop, soompi

3 gânduri despre „Himchan are de returnat o pereche de şosete lui Go Jun Hee? ‘Radio Star’ criticaţi pentru modul în care au tratat B.A.P!

  1. jwalker425

    Sensibili.. Rau de tot ..asta se întâmpla in fiecare emisiune..niciun invitat nu pleacă de acolo fara sa nu fie puțin luat peste picior..de Zico a zis unul dintre MC ca e „cosplay GD” ..Kyu il amenința pe Jay, prietenul lui, ca daca își da drumul la gura intra in belele..când l-a prezentat a început sa facă dansul de la 10out of 10 .. Pe Simon D l au cicălit la greu … Asta e formatul emisiunii 😀

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s