Sărbătoriţii zilei…

Sărbătoriţii de azi sunt…?

BamBam din GOT7! El s-a născut pe 2 mai 1997 şi a împlinit 19 ani (20 în Coreea). E major acum! Ocupă poziţia de lider al vocaliştilor şi rapper.

Sungjae din BTOB! El s-a născut pe 2 mai 1995 şi a împlinit frumoasa vârstă de 21 de ani (22 în Coreea). El este vocalist, rapper şi maknae.

Tao, fost membru EXO, de asemenea, îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 2 mai. El a împlinit 23 de ani (24 în Coreea).

Changmin, fost membru 2AM, s-a născut pe 1 mai 1986 şi a împlinit 30 de ani (31 în Coreea). În trupă, el a ocupat poziţia de vocalist principal şi rapper.

Hani, membră EXID, s-a născut pe 1 mai 1992 şi a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani (25 în Coreea). Ea ocupă poziţia lidera vocalistelor şi faţa grupului.

Mimi din Oh My Girl, s-a născut pe 1 mai 1995 şi a împlinit 21 de ani (22 în Coreea). În grup, ea ocupă poziţia de rapper şi vocalist.

Actorul Park Hae Jin şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 1 mai. El a împlinit 33 de ani (34 în Coreea). S-a remarcat în seriale precum: My Love From The Star, Doctor Stranger, Cheese in the trap. 

Wooyoung din 2PM, s-a născut pe 30 aprilie 1989 şi a împlinit 27 de ani (28 în Coreea). El este principalul vocalist din grup.

Şi liderul grupului INFINITE, Sungkyu şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 28 aprilie. El a împlinit 27 de ani (28 în Coreea).

La mulţi ani tuturor sărbătoriţilor!

3 gânduri despre „Sărbătoriţii zilei…

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s