AKMU vorbesc despre noul lor album și despre experiențele lor din Mongolia

Akdong Musician și-au împărtășit o parte din povestea lor de viață în timpul unui interviu pentru noul lor mini album ‘AKMU Puberty.

Chanhyuk a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat în Mongolia, țară în care a locuit împreună cu familia lui în copilărie. ”Situația mea a fost cea mai rea în Mongolia. Nu puteam mânca, și chiar ajunsesem să îl învinuiesc pe tatăl meu pentru asta. Pe de altă parte, Suhyun a fost în stare să se bucure de tot ceea ce dorea, de aceea nu cred că ea a experimentat vreun efect negativ. Totuși, atunci când era la dietă era foarte nervoasă.”

Suhyun a spus: ”Oppa a fost mereu într-o contradicție cu tatăl nostru. Nu vorbea atunci când considera că ceva era incorect, așa că tata a crezut automat că el era doar rebel. Oppa și tata se certau, iar eu eram la mijloc încercând să îi calmez. Din fericire, acum suntem o familie foarte fericită.

După această discuție, cei doi frați au vorbit și despre următorul lor mini album, adică a doua jumătate a albumului ‘AKMU Puberty’. Chanhyuk a spus: ”A doua jumătate a albumului ‘AKMU Puberty’ a fost în mare parte terminată. Planificăm să vedem feedback-ul primei jumătăți pentru a-l folosi la îmbunătățirile noului mini album. Dar în mare parte, tema nu se va schimba. Dacă ar fi să dăm un alt indiciu, a doua jumătate va conține balade.”

Suhyun a adăugat: ”Va fi lansat înainte de finalul acestui an.

Cr.: Allkpop.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s