O alta femeie îl acuză pe Yoochun de hărţuire sexuală?

După ce ieri o a doua femeie îl acuza pe Yoochun din JYJ de hărţuire sexuală, o a treia a ieşit la suprafaţă în această dimineaţă.

Secţia de poliţie din Seoul a confirmat faptul că o a treia femeie a depus plângere acuzându-l pe Yoochun de hărţuire sexuală şi declaraţia ei este asemănătoare cu a celorlalte două. Această declaraţie a fost debusă pe 17 iunie la 13:40, spunând că a fost acuzată acum 2 ani pe 12 iunie, 2014 în jurulul orei 4 dimineaţa.

Potrivit femeii, ea şi membrul JYJ s-au întâlnit la un bar de noapte din Gangnam pe 11 iunie 2014. Au băut alcool cu un grup de persoane şi apoi au mers acasă la Yoochun unde au băut şi mai mult.

La fel ca şi celelalte femei au declarat, Yoochun a dus-o în baie unde a asaltat-o- Singura diferenţă este aceea că celelalte două au declarat că au fost violate la locul de muncă în timp ce aceasta la el acasă.

Poliţia investighează toate acuzaţiile momentan.

sursa: allkpop

6 gânduri despre „O alta femeie îl acuză pe Yoochun de hărţuire sexuală?

 1. Mhaela

  Acum hai să sară toate femeile pe Yoochun. De acum urmează să apară femei și dinainte să se înființeze trupa. =))) Poate la prima aș fi zis că e adevărat, dar deja e prea de tot. E doar părerea mea. Da să vii tu să depui din 2014, noi fiind acum în 2016, patetic.
  Ia să vedem, cine mai depune o mărturie de hărțuire sexuală? Și normal, să fie tot în baie. :)))

  Apreciază

  Răspunde
 2. Blue Sky

  Asta intrece drama lui Hyunjoong 😂 si pe mine m-a hartuit acum 3 ani, cand am fost la un concert de-al lor, tot in baie 😑 maine ma duc sa depun plangere 😑
  Ce se intampla de fapt? Ce cauta asta acasa la el? Si ce faceau ceilalti nembrii? Daca s-a simtit hartuita de ce nu a depus plangere pe moment?? Aa i-a placut? Sau vrea pur si simplu niste banuti de la el? Vreti banuti? Gina Felea angajeaza la nightclub in Torino! Femei fara rusine ce sa zic…😑

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. Hea-Jung

  Până la sfârşitul anului se află că a hărțuit jumătate din numărul femeilor din Coreea…
  Până săptămâna viitoare se mai trezesc două să spună că sunt victime.

  Apreciază

  Răspunde
 4. ana

  a fost violata la el el acasa, dar acolo a mers de buna voie:))) probabil credea ca a chemat-o la el sa joace carti ….ca na doi oameni beti asta fac la ora 4 dimineata:))

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s