BewhY a cucerit topurile muzicale cu melodia ‘Forever’

BewhY, participantul programului de supraviețuire – Show Me The Money 5, a cucerit topurile muzicale cu noua sa melodie – Forever.

Pentru prima dată, melodia s-a auzit pe 1 iulie, în timp ce se difuza episodul 8 al emisiunii. Imediat după lansarea melodiei, aceasta a ocupat poziții de lider în toate topurile muzicale din Coreea.

Pe 4 iulie, ora coreeană 21:30, melodia acestuia încă se afla pe primele poziții ale clasamentelor.

Felicitări!CmhVqLhVYAAi_RF

cr: vk.com

12 gânduri despre „BewhY a cucerit topurile muzicale cu melodia ‘Forever’

  1. jwalker425

   Si eu il vreau câștigător..si nu e vb doar de faptul ca e in echipa AOMG..are un flow wow..versuri..tot..Cjamm ar fi a doua opțiune 🙂 Xitsuh e unul dintre preferații mei..dar mi se pare ca n a arătat de ce e in stare..doar diss ul ce s a ridicat la nivelul așteptărilor ce le aveam de la el..poate mult mai mult ..cred eu 😀

   Apreciază

   Răspunde
 1. Xist Xist

  V-am spus cu cine vor lucra baietii? De c jamm și bewhy zic…
  Yg! 😂 unii mor de ciuda acum. Asta nu e predicție! Cu toate ca predicțiile mele se adeveresc.
  În prezent lucrează cu Tablo și Code Kunst. Cu Highgrnd. Ba nu! YG 😂

  Apreciază

  Răspunde
  1. jwalker425

   Ha..nu mai pune =intre Highgrnd si YG..chiar Tablo a atras atenția ca unii spun YG si nu Highgrnd..sunt doua label uri diferite..Code e un producator foarte bun, orice rapper ar fi norocos sa lucreze cu el 😉 (lucreaza cu el ptr el ..chestia aceea cu documentarul au apărut si baietii..nu le produce vreo mel sau cv)plus nu te entuziasma prea tare ..CJamm e semnat de JM..despre BewhY au apărut zvonuri ca după terminarea SMTM se va anunta ca e noul artist AOMG 😉 si ce legătură are asta cu SMTM? Doar CJamm ce ar putea folosi un beat produs de Code..BewhY il are pe Gray 😉 sau vrei sa areți ca 2dintre cei mai hot concurenți..unul dintre ei mai mult ca sigur va fi câștigătorul..lucrează cu YG(Highgrnd. Dar na..sa fim in ton)? (asta legat de comentariul de la articolul celalalt in care menționai cați artiști din SMTM au avut/au ceva legătură cu YG?)

   Apreciază

   Răspunde
   1. Xist Xist

    Nu conteaza cu cine ai semnat, odată ce ai luat contact cu Yg, esti purtător de „Yg”… (boli venerice) Legea permite persoanelor purtătoare sa aibă contact doar intre ele… 😂 😂 😂 ocolo se vor duce intr-un final…

    Stai potolita, nu ma interesează despre ei; doar voiam sa stârnesc pe careva la cearta. 😂 😂 😂

    A,…nu uita ca asa ai zis și de Zion.T.
    Zicea cineva „beat-urile lui Gray…”. Ce-i cu ele???
    Beat-uri normale, aiurea pe alocuri. (de alea făceam și eu în tinerețe cu FL Studio)… Ați înnebunit complet…(boli psihice)

    Ia sa vedem cu cine ma cert azi!!?

    Apreciază

    Răspunde
    1. jwalker425

     Lol un control la ORL ist e necesar ptr tine..daca beat urile lui Gray nu sunt bune ..auzul tau e grav afectat :)) ai chef de cearta ? N am timp acum…fa o programare 😉 anunța si tu din timp :))

     Apreciază

     Răspunde
     1. Xist Xist

      Când am zis eu ca nu sunt bune? Am zic ca unele parti îs nasoale sau plictisitoare.
      Ma enervează felul cum încercați sa transformați Cocoșul în regele animalelor sau în pasare cântătoare.
      Nici nu se compara beat-urile lui Gray cu cele a lui Teddy sau cu cele pe le face yoo gun hyung, cel care ii face lui PSY. (asta a fost asa, ca sa te enervez)

      Apreciază

      Răspunde
      1. jwalker425

       Vezi tu..sunt de treaba..nu ti neg dreptul la replica 😉 haha gusturile difera..poti avea alte preferinte in materie de compozitie/productie dar nu mi veni cu faze gen ” transformi cocosul in regele animalelor” pentru ca Gray isi merita absolut toate laudele pe care si le a primit..e in al 4-lea lui an ca si producator..are mel ce au luat topurile cu asalt..mel produsa de el a primit premiul pentru cea mai buna melodie rap din Coreea in anul respectiv .. Nu incerca sa transformi asta in fane obsedate de oppa si Gray un producator mediocru..e printre cei mai cautati producatori din industrie in momentul asta 😉

       Apreciat de 1 persoană

       Răspunde
       1. _darklibra_

        Mare adevăr spui…. ultimul trend în materie de producător este Gray…. cine a avut all-kill de trei ori la rând ca și producător intr-un show foarte important Gray sa nu menționez persoanele cu care a colaborat și numărul de melodii create de Gray în ultimii 4 ani…Gray face beat-uri al naibii de BUNE unele persoane ar trebui sa își măsoare cuvintele… radem glumim dar pana la un punct …. putin respect nu ar strica.

        Apreciază

 2. _darklibra_

  Eu știam că BewhY vrea sa fie independent am rămas surprinsa când s-a auzit acel zvon cum ca s-ar alătura echipei AOMG ….si da beat-urile lui Gray sunt bune 👌👌 poate nu pe gustul tuturor și nu văd de ce ne-am certa intre noi ar fi culmea…gen cine e mai tare în tastatură 😂😂😂…acceptam și critici și laude 😊 😉

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s