Seo Taiji va semna coloana sonoră pentru muzicalul ‘Peste’

image

Coloana sonoră a filmului muzical ‘Peste‘ bazat pe tragedia ‘Ciuma‘ a lui Albert Camus va fi creată de legendarul Seo Taiji, care a dominat scena kpop a anilor ’90.

‘Peste’ va ajunge pe scenă spre sfârșitul acestei luni.

Seo Taiji este considerat un muzician de referință atât pentru versurile sale controversate și atitudinea sfidătoare față de politica anilor 1990 cât și pentru influența sa aupra muzicii din Coreea.

Ne-a luat șase ani să terminăm scenariul și până la urmă am ajuns la concluzia că muzica lui Seo Taiji ar cuprinde cel mai bine povestea dramatică a solidarității și a rezistenței din ‘Peste’„, a declarat joi producătorul Song Kyung Ok în timpul conferinței de presă de la centrul Di Nozze Convention din Seoul.

Una dintre provocările acestei producții a fost să adaptăm muzica lui Seo Taiji pentru a se potrivi programului, de asemenea selecția melodiilor care să reprezinte povestea acestui muzical„, a adăugat Song Kyung Ok.

Romanul lui Camus, „Ciuma”, a fost publicat în 1947 şi descrie evenimente reale din timpul epidemiei de holeră care a decimat populaţia oraşului Oran din Algeria în 1849.

Filmul muzical relatează povestea îngrozitoare a oraşului algerian pe fondul acestei epidemii care cuprinde personaje din toate păturile sociale: criminali, doctori, personaje aleatorii, punând sub semnul întrebării suprevieţuirea şi destinul uman.

„Cred că această combinaţie dintre muzica lui Seo Taiji şi romanul lui Camus va fi liberatoare şi superbă” a spus regizorul Noh Woo Sung.”Consider că destinul a adus operele acestor doi artişti laolaltă” a adăugat Noh.

În cadrul producţiei vor apărea 21 de piese muzicale de-ale lui Seo Taiji, printre care “Take One,” “Human Dream,” “Live Wire” şi “Coma.”  Melodiile vor fi interpretate de staruri k-pop, inclusiv de către Son Ho Young de la g.o.d.

Seo Taiji e un muzician pe care îl admir şi am fost un fan încă de când eram copil” a zis Son. „Să pot să-i transform melodiile într-un muzical şi să dezvolt posibilităţile muzicii sale este un lucru entuziasmant pentru care m-am pregătit cu plăcere„.

Distribuţia cuprinde numeroase alte staruri: Kim Da Hyeon, Park Eun Seok, Kim Do Hyun, Oh So Yeon, Linzy  de la Fiestar şi Jeongmin de la Boyfriend.
“Peste” va fi în teatrul LG Arts Center din Gangnam-gu, Seoul, de pe 20 iulie până pe 30 septembrie. Biletele se vând cu preţuri între 60,000 won ($52) şi 140,000 won şi pot fi cumpărate online pe interpark.com.

Sursa:Kpop Herald

 

 

 

Save

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s