Iubita lui BewhY scrie un mesaj pentru internauți

 

Recent, iubita rapperului BewhY a avut parte de multe comentarii negative online.

Ea s-a folosit de contul de facebook pentru a vorbi despre acest lucru: ” E prea mult pentru mine să primesc multe astfel de comentarii de la persoane pe care nici nu le cunosc. [… ] Dacă aveți o problemă cu mine, vă rog, vorbiți direct cu mine(multe conturi create doar pentru a lăsa comentarii urâte și nimic altceva).

 Continuă cu : ” Nu contează pentru mine dacă iubitul meu are succes sau nu. E bărbatul meu dacă are succes și tot bărbatul meu rămâne dacă nu are. Dacă are, nu pot decât să fiu mai recunoscătoare. Relația noastră nu e atât de fragilă încât să se termine dacă el nu are parte de succes.” 

Ea mai menționează și faptul că au ajuns în stagiul acesta al relației, cinci ani de relație, având gânduri de căsătorie și împărtășind atât bucurii cât și momente mai puțin fericite. Și îi asigură pe internauți că n-au deloc motive de îngrijorare.

În încheiere, aceasta își exprimă și confuzia : „ Dacă iubitului meu îi merge bine, normal, vreau să mă laud cu reușitele lui. Dar mulți oameni au avut reacții negative și mă gândesc dacă am făcut ceva rău. E greu. Vă rog să ne priviți cu o inimă deschisă.” 

BewhY a lăsat și el un comentariu: ” Dragostea mea, nu le acorda atenție(comentariilor)” .

Cr. soompi

6 gânduri despre „Iubita lui BewhY scrie un mesaj pentru internauți

 1. jwalker425 Autor post

  ooff ..contul ei de instagram e privat acum 😦 ..normal ca vrea sa se laude cu reușitele iubitului ei..doar e mandra de el..dar sa lași comentarii tâmpite ptr ca o face..e prostesc..sunt al naibii de drăguți împreună..Simon le a cam dat peste cap o întâlnire..a 5 roata de la căruță :))) …o relație de 5 ani nu e de aici de acolo..e nevoie de multa munca si înțelegere sa reușești sa menții o relație ..sa mai ai si gânduri de căsătorie..n au ce face internauții ăștia..

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. _darklibra_

  Ce lume…. îmi pare rău pentru ei sper sa aibă putere sa treacă peste sa nu se lase afectati pare destul de solida relația lor în 5 ani se pot construi multe…. acum la început e asa multa lume a auzit de BewhY și hai să îi atacam iubita ca deh nu avem altă ocupatie 😏

  Apreciază

  Răspunde
  1. jwalker425 Autor post

   Din cate am inteles..ea ar fi postat despre all kill ul lui BewhY si au inceput cu com ca e cu el doar ptr ca e faimos..ca l folosesti etc. tampenii ..oamenii au fost impreuna si au ramas impreuna cand lucrurile n au fost tocmai roz..hehe..Simon :)) daca Jay si Lil Boi sezonul tr..Simon e cu BewhY :)) eee 😉 nu prea cred ca o sa mai fie intr o relatie publica ..nu dupa ce a tr prin ce a tr cu LJ ..e destul sa vedem un zambet si sa stim ca lucrurile sunt ok..oricum..respectul meu ptr el a crescut 100% dupa tr recenta ce s a aflat ..

   Apreciază

   Răspunde
   1. _darklibra_

    Astea sunt tâmpenii oamenii sunt împreună de 5 ani deci nu cred ca acum 5 ani BewhY era faimos of 😤 …îl folosește cu ce …. că e mandra de iubitul ei…. A fost gen „bate palma iubi ✋”😊 lasă că trece și valul asta 💪

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
   2. _darklibra_

    Simon a spus ca nu o sa își mai faca vreodată relația publică… a trecut prin multe după despărțirea de Lady J… Eu tot vreau sa îl văd însurat la casa lui 😊….cu internautii din ăștia ce sa faci…astia vin noaptea peste tine în casă 😂

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s