J.Y.Park a râs când a auzit melodia ‘Why So Lonely’ pentru prima dată?

Wonder Girls au vorbit despre prima impresie a lui J.Y.Park despre melodia Why So Lonely şi despre păstrarea legăturii cu membrele Sohee şi Sun.

Pe data de 6 iulie la emisiunea  ‘Choi Hwa Jung’s Power Time‘, fetele au fost întrebate despre reacţia colegilor la noul lor cântec. Sunmi a dezvăluit, „Am fost nesigure din moment ce e o melodie compusă de noi, dar J.Y.Park ne-a susţinut.”

DJ Choi Hwa le-a rugat pe fete să spună care a fost reacţia iniţială a lui J.Y.Park, iar Lim a răspuns, „A ascultat primul vers şi a râs. A fost un râs mândru şi de fericire.”

La aceeaşi emisiune ele au fost întrebate de legătura dintre ele şi fostele colege, Sun şi Sohee. Yenny a explicat, „Sun este momentan în Canada şi ne-a trimis multe poze cu copilul,” dezvăluind că mămica o duce bine şi că păstrează legătura cu aceasta.

Cât despre Sohee, Wonder Girls au spus în glumă, „O vedem pe Sohee prea des.” Yenny a continuat, „Ne-a invitat la premiera ‘Busan Bound‘, aşa că vom merge în curând.”

Chiar dacă Sohee a ales o carieră în actorie iar Sun se ocupă momentan de familia ei, pare că fetele păstrează o legătură strânsă.

sursa: allkpop

Save

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s