Kai și Lay i-au îngrijorat pe EXO-L


EXO a reușit să își facă fanii să înnebunească cu al treilea concert solo, ‘EXO Planet #3 – The EXO’rdium‘, care a fost susținut pe 24 iulie la Arena Seoul’s Olympic Gymnastics.

În ciuda extazului lor, EXO-L nu au putut decât să se îngrijoreze când Kai nu a fost prezent pe scenă alături de ceilalți membrii pe parcursul întregului concert. Idolul s-a accident la gleznă în timpul concertului din ziua anterioară și a venit pe scenă, într-un scaun cu rotile, pentru a explica personal fanilor situația în care se află, spunându-le să nu se îngrijoreze pentru el.

Potrivit spuselor idolului, rezultatele de la radiografiile pe care le-a făcut în spital au arătat că nu există niciun impact negativ asupra oaselor, doar la nivelul ligamentele sale, ce au fost luxate grav. Acesta le-a spus fanilor ”Am fost așa de trist și supărat după ce m-am rănit, încât am plâns mult. O să mă fac bine în curând, ca să vă pot arăta o prestație cât mai uimitoare.”

Kai nu a fost singurul membru din EXO care i-a îngrijorat pe fani. Lay părea, de asemenea, că nu se simte bine, mai ales după ce trupa a interpretat melodia „Lightsaber”. După această piesa, s-a spus că artistul a părut foarte epuizat. D.O, care s-a întâmplat să fie lângă el, l-a susținut pe colegul său, ca acesta să poată sta în picioare. În timp ce restul membrilor interacționau cu audiența, Lay a spus că se va duce să își schimbe hainele, părăsind scena schiopătând.

Să sperăm că Lay și Kai se vor simți mai bine și vor avea odihna de care au nevoie pentru a se recupera!

Sursa: allkpop

Anunțuri

4 gânduri despre “Kai și Lay i-au îngrijorat pe EXO-L

  1. Oh Lay … Sper sa te faci bine cat mai repede. Nu as vrea sa i se intample ceva!
    Cat despre Kai … Sper sa fie si el bine …. Dar cum este obisnuit cu accidentarile … In ultima vreme e asa de nepasator ca sigura dupa ce se face bine, se va accidenta din nou ….

    Apreciază

  2. Imi pare rau pentru amandoi! Ei dau tot cei mai bun cand vine vorba de dans, isi pun cu adevarat sufletul, si de asta ajung sa se raneasca mai mereu…Chiar sper sa se faca bine! Nu mai vreau sa-l vad pe Kai in scaun cu rotile!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s