10 actori din roluri secundare care te-au făcut să îi uiți pe cei din rolurile principale


Cu siguranță v-ați uitat măcar o singură dată la o k-dramă în care vă îndrăgostiți de personajul secundar și să vă doriți cu disperare ca el să rămână cu fata, nu-i așa?

Nu știu cum se face, dar tipii care o tratează pe tipă ca pe o prințesă sunt puși în friendzone, iar cei care nu dau doi bani pe ea la început ajung să o țină în brațe la final. Da știu, este trist…

Dar oare care sunt cei mai drăguți dar și cei mai nenorocoși dintre ei? Mai jos puteți vedea o listă cu 10 actori care au jucat astfel de personaje:

Choi Siwon

Siwon din Super Junior a jucat în una dintre cele mai iubite k-drame ale anului trecut, ”She Was Pretty.” Personajul lui, Kim Shin Hyuk, a fost cel care a adus cireașa de pe tort acestui serial. De la glumele lui, la expresiile faciale și schimbările de atitudine, până la aura lui misterioasă și secretele ascunse, toate aceste lucruri i-au făcut pe fani să își dorească un final puțin mai diferit. În cele din urmă, cum am zis mai sus, cei care nu dau doi bani rămân cu fata, așa că Ji Sung Joon, interpretat de Park Seo Joon, a fost norocosul.

Jung Yong Hwa

You Are Beautiful” este un serial puțin mai vechi, dar ce iubitor de k-drame nu l-a văzut? Și pentru cei care l-au văzut, cine poate uita de personajul lui Yong Hwa din CNBlue? Blândul, calmul și susținătorul Kang Shin Woo a fost pentru mulți fani un punct slab. Mulți l-au uitat pe Jang Geun Suk când au fost puși față în față cu o dulceață de băiat ca Shin Woo. În plus, acest serial a ajutat mult la creșterea în popularitate a trupei lui, ceea ce demonstrează cât de iubit a fost de telespectatori.

Ji Soo

Seo Ha Joon interpretat de Ji Soo în drama ”Sassy Go Go” a intrat din păcate prea târziu în jocul câștigării inimii fetei. Ce fel de persoană era el? Poate părea nepăsător dar de fapt era un mic cățeluș neajurat, ce avea nevoie de prieteni pentru a trece peste abuzurile și traumele la care era supus. Relația lui cu Kang Yun Doo, eroina principală, interpretată de Eunji din A Pink, l-a învățat ce înseamnă să lupți și l-a ajutat să își învingă frica. Cu toate acestea, pus în fața concurenței cu cel mai bun prieten al său pentru a câștiga inima fetei, a preferat să se dea la o parte.

Jaejoong

Dacă ar trebuii să alegeți dintre Jaejoong din JYJ și Ji Sung, pe cine ați alege? E o întrebare grea, nu-i așa? Dar eu tot spre Jaejoong, care l-a interpretat pe Cha Moo Won în drama ”Protect The Boss,” aș înclina balanța. Personajul lui nu putea să fie mai drăguț de atât. A fost un prieten necondiționat, care a stat în umbră, protejând-o pe eroină. Dar de ce nu a fost ales? Pentru că tipii răi sunt mereu mai atrăgători.

Ji Sung

De data asta, în drama ”Kill Me Heal Me,” situația este exact pe dos. Tipul rău este dat la o parte iar cel bun rămâne cu fata. De fapt, nici asta nu putem spune. Situația este mult mai complicată. Oare cum o fi să concurezi cu tine însuți ca să ajungi la inima fetei? Shin Se Gi și Cha Do Hyun, ambii interpretați de Ji Sung (că tot vorbeam mai sus de el), au fost iubiți în felul lor de eroină. Bunul Cha Do Hyun a iubito foarte mult pe Oh Ri Jin, dar Shin Se Gi a avut acel plus de carismă care i-a câștigat admirația fanilor.

Yoo Ah In

Lee Sun Joon interpretat de Yoochun din JYJ a fost pus de multe ori în umbra lui Moon Jae Shin interpretat de Yoo Ah In în drama istorică ”Sungkyunkwan Scandal.” Cum să nu te îndrăgostești de ascunsul justițiar Jae Shin, care stă mereu în umbră și îi protejează pe cei neajutorați, cel care este în stare să încaseze o săgeată pentru tine? La suprafață poate părea un stâlp ce nu poate fi dărâmat, un mister și un nepăsător, dar în interior este doar un neînțeles care caută prietenie și iubire.

Kim Woo Bin

Din nou un bad boy cu inima frântă care nu rămâne cu fata. Personajul lui Kim Woo Bin a fost în stare să se schimbe numai de dragul fetei, dar în final inima lui deja plină de suferință este dată din nou la o parte. Young Do este personajul tipic de adolescent bogat și agresiv care are mari probleme de familie. Îi este foarte greu să își exprime emoțiile și iubirea, dar momentul în care își dezvăluie partea lui dulce și sinceră, este momentul în care fanii o iau razna. Acesta este rolul care l-a propulsat pe Kim Woo Bin în carieră, și care l-a făcut să treacă de la roluri secundare la roluri principale.

Ryu Jun Yeol

Seria ”Reply” este cunoscută pentru jocul ‘ghiciți cine se alege cu fata la final.’ Dar cu siguranță ”Reply 1988” a avut cel mai surprinzător final. Până în ultimul moment cu toții l-am crezut pe Ryu Jung Yeol norocosul, dar s-a dovedit că în final personajul lui Park Bo Gum este cel ales. Cu toate acestea, dragostea telespectatorilor pentru Jung Yeol nu s-a schimbat, ceea ce l-a făcut unul dintre cei mai apreciați tineri actori din industrie la acest moment.

Kim Hyun Joong

Yoon Ji Hoo, personajul lui Kim Hyun Joong în ”Boys Over Flower,” nu a făcut nimic greșit. Tot ce a făcut a fost să fie sentimental, cald, calm și protector, fără să pună întrebări și să ceară răspunsuri. În contrast cu Jun Pyo jucat de Lee Min Ho, care este un mare arogant și ușor de enervat. Chiar dacă fata din rolul principal, Jan Di, a împărtășit cu Ji Hoo o conexiune foarte puternică, dialoguri intime și chiar și câteva sentimente de iubire, fie ele ascunse sau nu, se pare că Jun Pyo a reușit să câștige. Mulți fani ai serialului cât și al manga-ului japonez încă susțin că Ji Hoo era cu adevărat sufletul pereche al lui Jan Di.

Yook Sung Jae

Personajul lui Yook Sung Jae din BtoB, Gong Tae Kwang, în k-drama ”Who Are You: School 2015,” a lăsat o impresie foarte puternică pentru majoritatea telespectatorilor care au iubit drama. Tae Kwang este un tip neînțeles și maltratat, un adolescent singuratic care ascunde o mare durere în spatele atitudinii lui de altfel fericite. Cu toate acestea, nu uită de fiecare dată să fie grijuliu și susținător când vine vorba de personajul principal feminin jucat de Kim So Hyun. El a fost mereu lângă ea atunci când a avut nevoie, atât fizic cât și emoțional, de aceea nu este de mirare că a fost considerat cel mai potrivit pentru a rămâne cu fata.

Save

Anunțuri

12 gânduri despre “10 actori din roluri secundare care te-au făcut să îi uiți pe cei din rolurile principale

 1. La Yonghwa si Ji Sung am cele mai mari regrete privind acest aspect,adica nu imi convine deloc faptul ca nu au fost ei alesii.In cazul lui Ryu Jun Yeol sunt doar putin dezamagita pentru ca la final Hyeri a ramas cu Park Bo Gum asa cum imi doream,iar in ceea ce il priveste pe Kim Woo Bin e la fel.

  Apreciat de 1 persoană

 2. De fiecare data cand am inceput Reply aflam cu cine ramane tipa, dar involuntar, am zis ca la asta 88′ vreau sa am o surpriza, damn asta da surpriza :)))
  School 2015 l-am inceput acum, dar oricum stiam cu cine ramane fata 🙂 Pe restul le-am vazut si chiar l-as fi preferat pe Siwon, chiar si pe Jaejoong uuuh si i-am indragit pe Kim Woo Bin si pe Jisoo, dar nu i-as fi vazut cu actrita principala.
  Am inceput multe drame moderne, trebuie neaparat una istorica :))

  Apreciază

 3. Pingback: Cele mai populare articole pe K-POP ROMANIA în 2016 | Kpop Romania

 4. Kim Woo-Bin a devenit unul din actorii mei preferati multumita dramei ” The Heirs”. Cum sa nu-ti fi placut de Young Do? A fost dragoste la prima vedere. :)))

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s