Detalii noi despre debutul trupei Black Pink


 Pe 4 august au fost dezvăluite mai multe detalii referitor la debutul trupei Black Pink.

Potrivit unor surse din interior, care au raportat pentru  Ilgan Sports, noua trupa de la YG Entertainmnent va lansa 2 melodii pe 8 august.

În ciuda faptului ca albumul de debut al noului grup de fete, produs de producătorul principal al agenției, Teddy, este finisat și trei videoclipuri dej au fost filmate, YG a decis să lanseze doar două melodii în luna august.

”Decizia de a lansa două melodii era de așteptat. Fetele au fost stagiare timp de 6 ani, iar pregătirile pentru album au început acum 2 ani, din acest motiv, a apărut și dorința de a filma un videoclip pentru fiecare melodie” – a declarat susrsa.

Trupa va promova de la 8 august până la finele acestui an, cu melodii diferite. După lansarea melodiilor de debut din 8 august, fetele vor susține primul lor showcase, care va putea fi urmărit prin intermediul aplicației V de la Naver.

Se pare că fanii naționali, dar și cei internaționali așteaptă cu nerăbdare debutul trupei Black Pink, deoarece și-au exprimat un mare interes față de teaserele de debut, practica de dans, care au fost lansate recent.

cr: vk.com

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s