YG Entertainment criticată pentru conduita afacerilor sale

Big-Bang,black-pink

YG Entertainment este criticată de modul în care îşi organizează showcase-urile şi de felul în care se comportă cu ceilalţi artişti.

Original, Nine Muses A aveau o conferinţă de presă programată pentru ora 2 după-masă în data de 4 august. Dar, YG Entertainment şi-a pus conferinţa de presă pentru aniversarea de 10 ani a Big Bang în acelaşi timp, forţându-le pe Nine Muses A să îşi mute conferinţa la 11 dimineaţa.

La fel s.a întâmplat şi cu showcase-ul lui Jun.K, programat pentru 4:30 după-masă pe 8 august, dar YG a programat şi el showcase-ul de revenire al Black Pink în aceeaşi zi la 3 duă-masă, ceea ce înseamnă că se va suprapune cu cel al lui Jun.K.

Acest lucru este diferit de comportamentul pe care îl abordează celelalte agenţii. În februarie showcase-ul de debut al ASTRO a fost programat în acelaşi timp cu showcase-ul de revenire al lui Taemin. Ca răspuns, SM Entertainment a amânat showcase-ul cu o oră iar Fantagio Entertainment a programat showcase-ul mai devreme cu o oră pentru a preveni o suprapunere. De asemenea în ianuarie, showcase-urile lui Ryeowook şi G-Friend s-au suprapus şi ambele anegţii au ajustat orele.

De obicei agenţiile evită să suprapună evenimente şi în caz că se întâmplă multe dintre ele vor ajunge la o înţelegere şi vor schimba amândouă programul.

Atât Star Empire cât şi JYP Entertainment au dezvăluit că YG Entertainment nu le-a contactat cu privire la programele suprapuse, chiar dacă YG Ent. au fost cei care au programat showcase-urile după celelalte agenţii. Din această cauză YG este criticată.

sursa: allkpop

Un gând despre „YG Entertainment criticată pentru conduita afacerilor sale

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s