Lay din EXO a fost hărțuit de două fane sasaeng care au intrat în camera lui de hotel


Pe 20 august, studioul lui Lay din China a lansat o declarație oficială în legătură cu cele două fane care au pătruns în camera lui de hotel.

Conform reprezentanților lui Lay, în noaptea zilei de 18 august, două femei au încercat să intre în camera lui de hotel. Ele nu au plecat până când nu a fost chemată poliția, de care însă au reușit să fugă. De menționat este faptul că cele doua fane sasaeng purtau pe fețe măști, așa că nu au fost identificate.

În plus, cu 10 zile în urmă, alți 4 fani cu aparate de fotografiat au încercat să intre pe platourile de filmare unde Lay filma pentru drama sa din China.

Datorită celor întâmplate, studioul lui Lay a declarat că: ”Cel mai important lucru, chiar mai mult decât încredere și înțelegere, este respectul. Siguranța lui Lay și protecția vieții lui private sunt cele mai mari importanțe. Cu acest avertisment, am vrea să le reamintim fanilor să nu încalce nicio lege legată de siguranța lui. Dacă astfel de incidente vor mai avea loc din nou, vom folosi camerele de supraveghere drept probe și, în limitele legii, îi vom pedepsi pe cei implicați cât de dur cu putință.

Internauții coreeni și-au exprimat și ei părerea în legătură cu cele întâmplate:

 1. [+1,447, -15] Nici măcar nu îi poți numi fani sasaeng, sunt mai mult nebuni cu capul.
 2. [+936, -21] Sunt dezgustată de sasaengs. Vă rog, încetați să îi mai numiți fani. Cum i-ai putea numi fani pe cei care îi rănesc pe cântăreții lor preferați?
 3. [+850, -14] SM chiar trebuie să se ocupe mai bine de fanii sasaeng… sunt sigur că SM are cei mai nesimțiți sasaengs dintre toate companiile, dar niciodată nu fac nimic împotriva lor.
 4. [+568, -13] Mă întreb de ce oare sasaengs merg atât de departe, știind că oamenii îi consideră cei mai josnici.
 5. [+37, -0] Sunt niște criminali care au probleme cu capul, nu fani…
 6. [+19, -1] Voi fanilor ai trebuii să fiți mai proactivi dacă vreți să faceți vreo diferență. Folosiți-vă camerele de înaltă calitate pentru a face poze care să servească drept probe, și duceți-le la poliție. Voi fanilor sunteți cei care ar trebuii să îi protejeze pe idoli de sasaengs.
 7. [+11, -0] Din cauza întregii presiuni pe care oamenii o întâmpină în societatea din ziua de azi, cred că au început să apară noi forme de boli mentale, iar sasaengs sunt una dintre ele… La fel cum hărțuitorii nu sunt iubiți, așa și sasaengs nu sunt fani, de aceea ar trebuii să se facă o diferență între ei.

Cr.: netizenbuzz, koreaboo.

Anunțuri

11 gânduri despre “Lay din EXO a fost hărțuit de două fane sasaeng care au intrat în camera lui de hotel

 1. Ma gandesc doar la el, la ce a simtit in momentul ala si oare de cate ori se gandeste cu amaraciune la asta, sper sa nu mai treaca niciodata prin asta❤ Sa se gandeasca cati fani il iubesc si.l sustin😭 #ourYixing💞

  Apreciază

  • Cred că fiecare copil își face griji pentru părinții lui, dacă e cazul. Dar aici e vorba de o situație incomodă a unui idol și că orice fan sau poate nu, își exprimă gândurile.

   Apreciază

 2. E hilar, dar și trist în acelaș timp.
  Disperarea unora poate fi „trauma” altuia. Imi pare rău pentru Lay, știu cât de incomod, enervant( nici nu stiu cum sa spun exact), e acest lucru.

  Apreciază

 3. Sincera sa fiu, dacă as fi în aceeași țară cu el, dacă as ști unde sta..în ce hotel sau casa și eu i-as face o vizita 😂 sau măcar as sta în fata blocului și as aștepta să intre/ iasa

  Apreciază

 4. Știu ca probabil o sa mă faceți nebuna sau proasta , sau poate o sa îmi ziceți sa vorbesc doar pentru mine , dar sunt destul de sigura ca voi , ca FANE , dacă ați fii în Coreea/China ( sau în ce tara se afla idolii vostri ) și ați ști în ce oraș , ce hotel și numărul camerei nu ați pierde vremea și ați mergea ei în camere . Eu recunosc , as face-o chiar de mai multe ori !!

  Apreciază

  • Una e sa stai in fata casei/hotelului/companiei sa astepti sa intre sau sa iasa ca sa faci o poza sau sa ii ceri un autograf, si alta e sa intri fara acordul lui in camera sa de hotel.
   Gandeste-te ca acum mai multi ani, au fost niste sasaengs care au intrat in dormitoarele celor din DBSK si i-au facut poze lui Jaejoong in timp ce dormea.
   Daca Lay ar fi dormit si nu ar fi sunat la politie, la fel ar fi facut si nebunele astea doua.
   Ti se mai pare acum normal sa intri in casa lor? Ai face la fel?

   Apreciază

   • Nu am spus ca e normal , și nu e așa rău să ți se facă poze când dormi . SASAENGS și FANI care își pierd cumpătul pot fii același lucru . Dar da , încă mi se pare normal . După părerea mea e același lucru sa îi faci unui idol o poza când doarme sau cand iese dintr-o clădire. Am spus ca as intra în camera lui nu am spus ca îi tai gatul .

    Apreciază

    • Unde vedeţi aici normalitate? NU e acelaşi lucru, dragă, să-i faci o poză când doarme sau când e în baie cu atunci când iese dintr-o clădire. Sunt sigură că ţi-ai uda patul dacă te-ai trezi brusc şi deasupra ta ar sta obsedatele să-ţi facă poze. Şi nu fac doar poze, le umblă prin lucruri, le fură lenjeria, ascund camere video. Normalitate, pe naiba.

     Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s