Chaeyoung din Twice este criticată rău pentru că a descărcat ilegal un film


Chaeyoung din TWICE a fost acuzată de internauţi că a descărcat ilegal un film şi care nici nu era recomandat pentru vârsta ei.

Chaeyeong a scris pe blogul ei personal despre un film pe 14 martie, însă filmul nu era valabil pe serviciul VOD decât pe 16 martie, fapt ce înseamnă că l-a descărcat ilegal. Mai mult, filmul este categorizat drept R (interzis persoanelor minore) aşa că Chaeyoung nu ar fi putut să-l vizioineze la cinema.

 1. [+301, -60] Chiar şi colega ei, Nayeon a fost prinsă făcând acelaşi lucru, tsk tsk, obiceiurile proaste se împrăştie
 2. [+242, -41] Fanii Twice nici nu pot da o replică la asta aşa că dau thumb down la tot

 3. [+212, -27] Tsk tsk, de ce ar face asta

 4. [+156, -5] Chaeyoung stă prost cu scrisul. A încercat să pară inteligentă scriind aia, dar contextul e greşit total.

 5. [+132, -8] Nu doar că l-a descărcat ilegal, dar filmul e şi interzis minorilor??

 6. [+122, -10] Are un obicei de a fi disperată după atenţie…felul în care scrie e aiurea ㅋㅋㅋ

 7. [+93, -6] Chaeyoung încearcă să pară aşa de inteligentă, însă nu poate scrie deloc. Sună prea forţat. Şi nu pot să cred că l-a descărcat ilegal când lucrează în aceeaşi industrie…niciun pic de respect. Urăsc să văd persoane ca ea pe SNS care scriu posturi ‘intelectuale’ când nici nu se pot exprima.

 8. [+92, -185] Oamenii au uitat de controversa lui Rap Mon legat de plagiere pentru că şi-a cerut scuze, dar sunt mult mai frustraţi de situaţia de aici pentru că e implicat un idol feminin.

 9. [+71, -10] Ei bine, cred că de azi voi asculta melodiile de la Twice pe Soundcloud

 10. [+66, -11] Nu mai era o membră din TWICE? Cea care şi-a cerut scuze pentru că a descărcat ilegal Rain de la Taeyeon?

 11. [+53, -7] Îmi place Twice şi îmi place Chaeyoung ㅠㅠㅠㅠ dar, serios…Chaeyeong-ah..de ce scrii aşa..Ar trebui să iei mai multe lecţii legate de asta pentru că sună aşa de aiurea.

 12. [+42, -88] EXO-L aproape că şi-au dat viaţa apărând-ul pe Chanyeol pentru că a descărcat ilegal ㅋㅋㅋㅋ chiar îmi pare rău de idolii feminini

sursă: netizenbuzz

Reclame

6 gânduri despre “Chaeyoung din Twice este criticată rău pentru că a descărcat ilegal un film

 1. Chiar trebuie sa faca atata scandal pe o chestie care poate nici nu e adevarata?Si persoanele astea sigur nu au descarcat ceva ilegal in viata lor :))) 1.se presupune ca ar fi postat pe blogul ei personal,dar nu stie nimeni sigur ca e al ei.
  2.asta s-a intamplat acum 5 luni ,de ce sunt asa devotati in cat cauta si in c** ca sa gaseasca ceva.
  3. ce are scrisul ei ? a scris lirycs -ul pe care ea la compus de la melodia Precious Love din albumul ei.
  4.Cand acesti internauti vor face ceva cu viata lor altceva in afara de a cauta scandal sau a comenta cand nici tu nu esti mai prejos,da ce ei nu s-au uitat NICIODATA la un film interzis pentru varsta lor,n-au descarcat ceva ilegal? de ce se dau sfinti?eu ma stiu cum sunt si eu am facut toate lucrurile astea asa ca nu comentez si nici daca nu as fi facut nu as fi comentat pentru ca nu este treaba mea.
  De ce nu le pot da pace artistilor mereu cometeza de cum se imbraca,de faptul ca nu sunt populari,ca sunt urati,ca sunt prea slabi,prea grasi,daca au o relatie incearca sa le distruga cariera sau alte ca***** ,nayeon,chanyeol acum chaeyoung , chiar nu pot sa-i lase in pace sunt mereu nevoiti sa posteze scrisori de iertare ca sa se simta bine fraierii astia care oricum nu-i intereseaza daca isi cer iertare sau nu,sincer mi se pare injositor,chaeyoung are doar 17 ani e talentata scrie cantece danseaza,canta si face rap foarte bine,are un viitor stralucit in fata de ce le place sa se ia de un copil care de-abia a facut 17 ani si care face greseli ca toata lumea…m-am saturat de internauti astia ar trebui sa se uite la ei.. e greu sa fi un artist kpop adica primesti ura pentru orice faci,zici chiar si daca nu ai facut nimic..

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s