Mesajul de încurajare trimis de G-Dragon lui Kwanghee


G-Dragon’s Encouraging Text To Kwanghee Revealed On “Infinite Challenge”

Se pare că G-Dragon și Kwanghee din ZE:A chiar au devenit prieteni buni după participarea liderului Big Bang la show-ul ”Infinite Challenge” de anul trecut.

De data aceasta, pe 27 august, G-Dragon a apărut din nou în această emisiune drept invitat pentru episodul special ”2016 Muhan Company.” În timp ce filmau, G-Dragon a observat că Kwanghee încă este atent și retras în jurul celorlalți membrii ai echipei emisiunii, deși el este un participant permanent de mai mult timp.

Din această cauza, G-Dragon i-a lăsat un mesaj de încurajare. În timpul emisiunii Kwanghee a dezvăluit acest lucru, și a zis că nu este pentru prima dată  când GD face așa ceva pentru el. El le-a arătat telespectatorilor unul dintre mesajele pe care le-a primit mai demult de la G-Dragon.

Kwanghee, ești în regulă? Îți urmăresc emisiunea. Te gândești la multe lucruri în ultimul timp, nu-i așa? Te descurci bine așa că îndreaptă-ți umerii și fi încrezător în tine. Ești amuzant. Nu te simți presat și lucrează din greu. Nu pot să fiu mereu în contact cu tine pentru că sunt ocupat, dar să știi că te susțin mereu.

Cr.: Soompi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s